Jiribartl Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Vzhledem k potřebě hodinek s vyšší WR a v quartzu, jsem si pořídil tyto mořské žraloky. Proč v baterce, protože nebudou pořád na ruce.Kvalitní zpracování, WR 300, velmi dobrá lumi, ETA 251.272. Jako bonus decentní AR (nepodařilo se mi vyfotit).Pro porovnání pár obrázků s Aquaracerama 300, také v quartzu (nejsou moje - v srpnu mi je zabral syn). Jinak cenový rozdíl 3:1, prakticky se přiznám, že Seashark se mi líbí více, už jen kvůli AR, který hujery nemají.Na datumovky se nedívejte, hodinky nebyly seřízeny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník JN1276 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Gratulace! To je prostě nádhera! Hlavně fotka, jak ma ní ručičky svití. A taky název, který se k takovým "hloubkovým" hodinkám perfektně hodí. Perfektní volba!
Jiribartl Odesláno 25. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Jó, řekl bych za ne moc peněz, docela slušně muziky.
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Pěkný hodinky, gratuluju. Mohl bych se optat, kde koupeno a případně za kolik?
Jiribartl Odesláno 25. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Planeo Galerie Butovice - 11 litrů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se