fre Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 Ahoj, mám dotaz ohledně možnosti platby přes PayPal - a to v jiné měně než je USD. V řadě případů je u hodinek na eBay zobrazena jiná měna, např GBP a je tam rovněž zobrazen přibližný přepočet na USD. Nevím zda bych mohl dražit, resp. uhradit tuto platbu z mého účtu, když mám povolen pouze USD ( alespoň si to myslím a nepodařilo se mi to v nastavení nějak změnit, či se v PayPalu někde dočíst). Má s tím někdo z vás zkušenosti, budu rád za každou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 manage currency > open balance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fre Odesláno 18. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 Díky kubsone, jako vždy rychlá odpověď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 přiskočím, poradím, kdykoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se