sharz Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 SevenFridayhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YW5bNIVMtv0info / foto / video: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 http://www.sevenfriday.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Ak to je divočina dle mého gusta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 e-shop otevren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Mi se to dost líbí, už jsem na ně koukal, ale Mioytu v tom nepřekousnu, takže nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Mineralni sklicko, Miyota,999,- CHF bez daneAle kazdopadne neprehlednutelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Chytře vymyšlené a nadesignované, určitě z dálky vypadají jak nějaká HH. Mimo toho je to za ty prachy bída, Miyota, minerál, 3ATM, podle některých fotek a videí zpracování dost tragédie. Fakt chytrá designovka, počítám, že jich prodají spoustu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Dá se zakoupit model P3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnholmes Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Mineralni sklicko,Miyota,999,- CHF bez daneAle kazdopadne neprehlednutelne. Vazne je pro tebe az tolik dulezity jakej konkretni strojek tika uvnitr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Vazne je pro tebe az tolik dulezity jakej konkretni strojek tika uvnitr? řekl bych, že to je u hodinek jedna z nejpodstatnějších informací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnholmes Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 řekl bych, že to je u hodinek jedna z nejpodstatnějších informací...me to prijde presne jak rikas, je to jen informace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnholmes Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 me to prijde presne jak rikas, je to jen informace... myslim to tak, ze pokud se mi hodinky libi, je pro me strojek v tu chvili vedlejsi, ale naopak to u me rozhodne nefunguje. Nekoupim si hodinky, ktery maji super strojek, ale nebudou se mi libit. proto se ptam, jestli kdyz se nekomu sevenfriday libi, neporidi si je jen pro to ze maji strojek myiota??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 myslim to tak, ze pokud se mi hodinky libi, je pro me strojek v tu chvili vedlejsi, ale naopak to u me rozhodne nefunguje. Nekoupim si hodinky, ktery maji super strojek, ale nebudou se mi libit. proto se ptam, jestli kdyz se nekomu sevenfriday libi, neporidi si je jen pro to ze maji strojek myiota???jsou jisté rozdíly mezi kvalitou strojků, jejich seřiditelností, přesností, servisovatelností, odolností. Miyota mechanics z toho nevychází zrovna nejlépe. Já samozřejmě také kladu důraz na vzhled, ale podstatnější je u mně kvalita a osazení strojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 A pritom Miyota se svoji posledni radou ukazuje ETA zadni cast tela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 Chytře vymyšlené a nadesignované, určitě z dálky vypadají jak nějaká HH. Mimo toho je to za ty prachy bída, Miyota, minerál, 3ATM, podle některých fotek a videí zpracování dost tragédie. Fakt chytrá designovka, počítám, že jich prodají spoustu.no zas tak shitově to zpracování nevypadá co? P2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWClover Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Zdravím, Zajímal by mě váš názor na značku a jejich hodinky, které se na trhu objevily teprve nedávno. Má je už někdo z Vás v ČR? Zajímá mě hlavně kvalita strojku a celkové zpracování. Podle mě jsou to automaty za slušnou cenu s originálním designem. Silně uvažuji o koupi modelu P2, tak by mě zajímalo, jestli to má smysl. Jsem v chronu teprve začátečník. Díky za slušné názory! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 (upraveno) Ahoj, vítej na fóru! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59138-sevenfriday/?hl=sevenfriday Upraveno 14. října 2013 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWClover Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Má je tu už někdo? Chtěl bych model P3 - sice jsou trošku větší, ale za ty kačky no nekup je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Má je tu už někdo? Chtěl bych model P3 - sice jsou trošku větší, ale za ty kačky no nekup je už jsem to někde psal, ale na fóru je tuším nikdo nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se