Přejít na obsah

SEVENFRIDAY

sharz

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

me to prijde presne jak rikas, je to jen informace... 

myslim to tak, ze pokud se mi hodinky libi, je pro me strojek v tu chvili vedlejsi, ale naopak to u me rozhodne nefunguje. Nekoupim si hodinky, ktery maji super strojek, ale nebudou se mi libit. proto se ptam, jestli kdyz se nekomu sevenfriday libi, neporidi si je jen pro to ze maji strojek myiota???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim to tak, ze pokud se mi hodinky libi, je pro me strojek v tu chvili vedlejsi, ale naopak to u me rozhodne nefunguje. Nekoupim si hodinky, ktery maji super strojek, ale nebudou se mi libit. proto se ptam, jestli kdyz se nekomu sevenfriday libi, neporidi si je jen pro to ze maji strojek myiota???

jsou jisté rozdíly mezi kvalitou strojků, jejich seřiditelností, přesností, servisovatelností, odolností. Miyota mechanics z toho nevychází zrovna nejlépe. Já samozřejmě také kladu důraz na vzhled, ale podstatnější je u mně kvalita a osazení strojku...

Odkaz ke komentáři

Chytře vymyšlené a nadesignované, určitě z dálky vypadají jak nějaká HH. Mimo toho je to za ty prachy bída, Miyota, minerál, 3ATM, podle některých fotek a videí zpracování dost tragédie. Fakt chytrá designovka, počítám, že jich prodají spoustu.

no zas tak shitově to zpracování nevypadá co? P2

post-3584-0-91080800-1374311141_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravím, 

Zajímal by mě váš názor na značku a jejich hodinky, které se na trhu objevily teprve nedávno. Má je už někdo z Vás v ČR? Zajímá mě hlavně kvalita strojku a celkové zpracování. Podle mě jsou to automaty za slušnou cenu s originálním designem. Silně uvažuji o koupi modelu P2, tak by mě zajímalo, jestli to má smysl. Jsem v chronu teprve začátečník.

Díky za slušné názory!

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...