Ada46 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Dobry vecer, hledam cloveka (admina) co mi muze sloucit me 2 vlakna v sekci Poradte s koupi/vyberem... Mam tam 2x stejne vlakno a potreboval bych to sloucit... Diky, mozna to sem nepatri a ak se predem omlouvam ale nic jineho kam napsat jsem nenasel.
cody Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Ahoj. Na uvodni strane dole je proklik na "tym moderatoru". Kdyz si na ne najedes, kliknes, ten co se ti otevre v profilu tak tomu posli soukromou zpravu. Nebo muzes tlacitkem "report" nahlasit svuj prispevek s pranim sloucit.
Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Dobry vecer, hledam cloveka (admina) co mi muze sloucit me 2 vlakna v sekci Poradte s koupi/vyberem... Mam tam 2x stejne vlakno a potreboval bych to sloucit... Diky, mozna to sem nepatri a ak se predem omlouvam ale nic jineho kam napsat jsem nenasel. jedno vlákno (méně plodné) mažu - když to sloučím, tak nebude dávat časově smysl - pokud se ti to povede příště, tak si jedno vlákno zamkni (to dokážeš sám) a já ho poté smažu
bohus76 Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 pokud se ti to povede příště, tak si jedno vlákno zamkni (to dokážeš sám) Nedokáže to sám,protože zamknout jej může až po dosažení 50 nebo sta příspěvků /nevím to přesně/,ale nějak tak to je.
Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Nedokáže to sám,protože zamknout jej může až po dosažení 50 nebo sta příspěvků /nevím to přesně/,ale nějak tak to je. tak to zase nevím já, ale pokud k tomu dojde, tak se dá zapojit lebka, a napsat něco v duchu "sry sem nepište, páč to mám dvakrát" a zmáčknout tlačítko(který tam doufám má)
Návštěvník YPO Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 ....využiji tohle vlákno... pro info: začátkem týdne jsem požádal Dantechna o spolupráci ..... ten ji dnes přijal ..... Kamil to "pofoukal" = Dantechno je moderátor se všemi pravomocemi. Y
Frostie Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 (upraveno) ....využiji tohle vlákno... pro info: začátkem týdne jsem požádal Dantechna o spolupráci ..... ten ji dnes přijal ..... Kamil to "pofoukal" = Dantechno je moderátor se všemi pravomocemi. Y výborné info, hlavně užitečnější než "Hledám draze vypadající hodinky za co nejmenší cenu"... Občas se tu člověk ale nasměje jinak sorry za OT Upraveno 7. prosince 2012 uživatelem Frostie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se