Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc veliká gratulace k tak to nádherným hodinkám, sice nemaj ani 40mm, ale tím, že jsou bez lunety tak budou na ruce vypadá veliký, fakt velká pecka

Narazil jsem na WUS na tento moc hezký článek s dalšími fotkami, tak se snad majitel vlákna neurazí:whistle:

Odesláno

Dělá se i verze s datumem, velmi vkusně umístěným musím říct.

Taky se přidám ke gratulantům. Udělal sis pěknýho Ježíška. Super kousek! Vymazlenej inhouse a design co se jen tak neokouká.

Už se mi v kapse otáčely zlaťáky, když jsem navštívil Nomos prodejnu v Zürichu. Mají tam všechny modely, i limitky, které nejsou v katalogu a teď už jsou k mání i hnědá a modrá verze, což je úplná bomba. Pořád si to ale vymlouvám s tím, že oblekovky nepotřebuju.

Užívej si je a nenech tohle vlákno zapadnout, byla by to škoda. Těšíme se na víc fotek a dojmů :smile_anim:

Ahoj všem a moc díky za pozitivní reakce! Přiznám se, že pro mě nebylo jednoduché si vybrat barvu, zkoušel jsem si na ruku všecny:-) Modré jsou super cool,

hnědé velmi elegantní, černé naprosto skvělé a nakonec se rozhodl pro puristickou bílou variantu. Dole uvedný článek je skvěle napsaný a je tam spousta

výborných fotek, byl mi jednou z inspirací, tady česká verze http://www.chronomag.cz/clanek/2009-12-31/nomos_glashutte_zurich_orion_rose_gold.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...