Fishi Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Pořád jsem si chtěl koupit nějaký sportovnější hodinky, protože doposud jsem měl v podstatě jen oblekovky. Tak jsem začal hledat a nejdřív jsem si vyhlíd záchranářský wengery. Ale asi po týdnu jsem se na ně šel podívat na živo a místo toho jsem našel Festina 16567/8. Quartzový hodinky jsem ještě neměl, ale vyzkoušet se má prej všechno. A po vyzkoušení to byla jasná volba. Zatím jsem s nima velice spokojenej.
hejdik Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 (upraveno) Nahoď vlastní foto,tyhle katalogovky jsou úplně o ničem... Upraveno 7. prosince 2012 uživatelem hejdik
Jiribartl Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 S Festinama jsem před dvaceti lety začínal,naprostá spokojenost. Hodinář se bál vyměnit baterku, aby ty "swiss" neponičil, no dneska už nee ...
zungar Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 U quartzu mně znervozňuje ten trhavý chod vteřinovky :-(, ale jinak dobrý :-)
Jiribartl Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Proč ne dnes? Protože za cenu lepších festin mohu koupit mnoho lepších kousků zvučných značek, které tu tak obvyklé tehdy nebyly.
Fishi Odesláno 8. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Tyhle stojej bůra a víc bych za festiny taky určitě nedal. Jinak na ten trhanej chod vteřinovky nejsem taky zvyklej, ale tady je to naštěstí hodně malý
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Co mě na nich nesedí, je nečitelná datumovka. Jinak, já mám dvoje TDF a jedny potápky a panuje spokojenost- na práci jsem zatím nic lepšího nenašel, vydrží skoro vše.
Fishi Odesláno 8. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Ono v reálu ani moc ten čas není vidět pokud není světlo ale jak je to tim zvláštní, tak to mě na nich zaujalo
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Ono v reálu ani moc ten čas není vidět pokud není světlo ale jak je to tim zvláštní, tak to mě na nich zaujalo Aha, takže je máš vlastně jako šperk?. Tak to gratuluju. Teď vážně, chce to trochu zvyku, tenhle kousek je trochu "kolotočářskej", ale když si zvykneš, tak se ti odvděčej nesmrtelností.
Fishi Odesláno 8. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Jo tyhle jsem pojal spíš takhle ... ale mám i oblekovky a pilotky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se