Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořád jsem si chtěl koupit nějaký sportovnější hodinky, protože doposud jsem měl v podstatě jen oblekovky. Tak jsem začal hledat a nejdřív jsem si vyhlíd záchranářský wengery. Ale asi po týdnu jsem se na ně šel podívat na živo a místo toho jsem našel Festina 16567/8. Quartzový hodinky jsem ještě neměl, ale vyzkoušet se má prej všechno. A po vyzkoušení to byla jasná volba. Zatím jsem s nima velice spokojenej.

festina-sport-16567-8_22259_1_big.jpg

Odesláno

S Festinama jsem před dvaceti lety začínal,naprostá spokojenost. Hodinář se bál vyměnit baterku, aby ty "swiss" neponičil, no dneska už nee ...

Odesláno

Proč ne dnes? Protože za cenu lepších festin mohu koupit mnoho lepších kousků zvučných značek, které tu tak obvyklé tehdy nebyly.

Odesláno

Tyhle stojej bůra a víc bych za festiny taky určitě nedal. Jinak na ten trhanej chod vteřinovky nejsem taky zvyklej, ale tady je to naštěstí hodně malý :)

Odesláno

Co mě na nich nesedí, je nečitelná datumovka. Jinak, já mám dvoje TDF a jedny potápky a panuje spokojenost- na práci jsem zatím nic lepšího nenašel, vydrží skoro vše.

Odesláno

Ono v reálu ani moc ten čas není vidět pokud není světlo :) ale jak je to tim zvláštní, tak to mě na nich zaujalo :)

Aha, takže je máš vlastně jako šperk?:smile_anim:. Tak to gratuluju. Teď vážně, chce to trochu zvyku, tenhle kousek je trochu "kolotočářskej", ale když si zvykneš, tak se ti odvděčej nesmrtelností.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...