Petrson Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Ahoj, v mém hledáčku se ocitly tyto http://www.timestore.cz/Znacka/Luminox/Luminox-1825-Atacama hodinky. Máte s nimi někdo zkušenosti? Popřípadě mi sdělte svůj názor. Mé požadavky byly univerzální použití, trvalé osvětlení (lumi, H3), safírové sklo a nějaká solidní vodotěsnost.
Roman-ZA Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Az na tu divnu datumovku su fajn. Chybu neurobis. Mam nieco podobne v lacnejsej verzii.
Georgeisin Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Škoda, že ručky a logo není taky vyvedené v té okrové barvě, takhle z toho celku tak nějak divně trčí, podle mého. To ale v reálu nemusí být problém, jsou pěkný.
StanoBare Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 (upraveno) Neviem si vybaviť, či tie ručky boli skutočne sivé, alebo viac do biela. Ja som mal iný model z rady Field Chrono, tam sú biele, takže teraz spomínam, čo to tam mali v predajni u modelu Atacama... Korunka ma dobrý úchyt, bezproblémový závit, chytí hneď. Dobrý remeň, žiadne tenká, či úzka placka, k 42mm puzdru je to 24mm na šírku. Najviac ma na ňom brala dvojitá jazýčková spona s rotujúcou "oskou". Vadilo mi zobrazenie dátumu, v tomto rozdelenom prevedení by sa mi viac páčilo klasické jednodátumové okno - viď Fortis B42 Flieger. Quartz od Rondy je aspoň z mojich skúseností bezproblémový. V Tvojom prípade to bude Ronda 507 alebo 517, ale s tým ich pozmeneným rozmiestnením okien (ešte si to uistím na nate, rozdiel je myslím len vo veľkosti kalibru). Trubice svietia parádne, už ani netreba písať. Najviac sa mi osvedčila kombinácia lumi v zelenej a oranžovej farbe. edit: PVD - tu nemám žiadnu skúsenosť, ja som subjektívne cukol ku klasike - brúsená oceľ. Upraveno 10. prosince 2012 uživatelem StanoBare
lukin_ova Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Jo. Mají safírové sklíčko, které se nepoškrábe. Takže Ti je schvaluji.
Roman-ZA Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Tricium svieti v noci uplne paradne. Je to efektny pohlad. Paradne sa chyta uz za sera, ked sa stmieva.
CEGY Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 V inzerci jsou teď Steinharty dual time za stejnou cenu, což je dle mého lepší volba a Tvoje parametry taky splňujou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se