Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamil:

Přišel mail?? Nebo jsem něco skopal.. Zájem trvá.

Nepřišel...sad.gif

Návštěvník Kamil
Odesláno

Poslal jsem to znova na kontaktni mail z Chronomagu. Zadny chybový hlasky..

Jinej kontakt nenalezam.

Poslal jsem ti mail z jiné adresy.

Odesláno

Tak jsem si je vydražil:-) Za $50 plus $30 shipping (bohužel) - ale i tak, švýcarský automat za 1700 je imho dobrá koupě. Jen už se nemůžu dočkat:-) Bude nějaký problém na celnici? Musí se za to ještě platit clo? Já kupoval na ebayi prvně, takže se hloupě ptám:-) Jinak ten modrý "diamant" na nich není, tak snad budou v pohodě:-)

Odesláno

kluci dimanat to ani byt nema, ma to byt safir,

jinak Kubson byl tak moc hodny a pokoupil mi je. jsou na paradu i s tim modrym kaminkem, odchylka tak jak psal Kamil, nekdy spise mene tzn tak 2 sec denne.

biggrin.gif VAZNE Z NICH MAM RADOST Long

Odesláno

Mno, tak jsem psal asi ve čtvrt na dvě Kubsonovi s prosbou o účast v dražbě, našel jsem je v aukci 17 hodin před skončením bez jedinýho příhozu, teď jsou na 10 USD... Ten prodejce má jen asi 140 feedbacků, takže počítám, že se cena moc vysoko nevyšplhá... ale je to risk, tak doufám, že to vyjde - dražba a následně že nepošlě čtvrtkilový balení gumovejc mědvídků:-) Jo, a poštovný 15 USD...

Pokud by mi to ale nevyšlo, tak si myslim, že by jsme se asi měli domluvit všichni, kdo je chtěj& pokoupit dohromady, je tam ještě jeden prodejce s nižším poštovným, jestli se nepletu, tak za první kus 20 USD, další po osmi...

Btw, Kamile, ten předchozí avatar byl lepší smile.gif

Odesláno

Ad1: Někde krabičku inzerujou (myslím, že i v tom s 20 USD poštovnym), někde o ní nic nepíšou...

Ad2: Záleží jak komu - já je chci na občasné nošení, nepříliš časté, ale přeci jen na nošení... Rád nosim teplý přírodní barvy, mám docela dost košil v různých odstínech tmavě růžový& k tomu a hnědejm botám se budou podle mě docela dobře hodit smile.gif

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já se ptal proto, že když jsem je kupoval, vydražil jsem troje. I když jsem chtěl jen jedny, tak jsem přihazoval a přihazoval a přihazoval.smile.gif Protože jsem je víceméně kupoval kvůli článku, mohu zbylé někomu přenechat. Takže za 1.500 jsou ještě dvoje volné, pokud má někdo zájem.

Btw, Kamile, ten předchozí avatar byl lepší smile.gif

Asi ano, jenže Kryštofovi by bylo líto, že je tu pořád jen Eliška.wink.gif

Odesláno

Tak to chápu smile.gif I když - dáma je přeci jen dáma smile.gif

Oukej, tak proč to nenapíšeš hned? Hele, šlo by to ve středu osobně? Budu mít tak nějak cestu do prahy smile.gif A ještě by mi zajímalo - tak krabička tam nějaká je? Resp. nějaká, co by za něco stála?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já jsem ut a st v HK, doma budu tak po páté hodině. Krabička u nich nebyla.

Odesláno

Oukej. Tak uvidim, jak dopadne ta dražba (a asi špatně - neakceptuje paypal mimo USA& převod vyjde draho) a kdyžtak bych Ti napsal& nějak přesněji se dohodl - v Praze budu pozdě odpoledne / večer...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nějakou krabičku jsem doma našel, pokud by byly jako dárek. To by byl ale těžký příplatek! Minimálně o korunu víc. biggrin.gif

Odesláno

Nějakou krabičku jsem doma našel, pokud by byly jako dárek. To by byl ale těžký příplatek! Minimálně o korunu víc. biggrin.gif

Kamile, jestli Ti ještě nějaké zbyly, tak bych si je vzal. Poslal jsem mail.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamile, jestli Ti ještě nějaké zbyly, tak bych si je vzal.

Myslíš krabičky, hodinky nebo oboje?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...