Přejít na obsah

Tissot visodate


Fajkus

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny příznivce značky,

 

včera jsem po několikáté procházel kolem výlohy hodinkami a protože dlouho pokukuji po oblekovkách padly mi do oka tyto Tissoty. Byla tam pochopitelně velká spousta značek, ale tyto jsem měl vyhlédnuté už dříve. Ve hře byly i Hamiltony, ale když jsme je v prodejně položili vedle sebe, přece jen působily běžněji. Takže tissoty.

post-18595-036907900 1355040560.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za gratulaci i podněty. Řemínek jsem zatím neřešil, ale je v plánu. Pokusím se ho nějak nakombinovat, aby si ladil s cifem. Rozhodně se na to "bádání" těším. Kdyby měl někdo fotku s jiným, než černým řemenem, uvítám foto pro inspiraci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před časem jsem zkoušel jsem i bílé, ale připadlo mi, že se jedná skutečně o přísné oblekovky, Totéž varianty s pozlaceným pouzdrem. zatím co v černé se dají vzít i jako volnočasovky. V každém případě je je to o osobním vkusu.smile_anim.gif Musí se opravdu vidět naživo, protože to, co je k mání na netu, je zkreslující.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velice povedené oblekovky, když jsem je zde nedávno viděl v prodeji, tak jsem po nich začal i pokukovat. Moc se mi na nich líbí ten retro nápis. A jelikož už chci asi dva roky hodinky se světlým cifrem, čím dál víc to vypadá, že možná i poprvé zabrouzdám k Tissotu (pořád jsem se této značce podvědomě vyhýbal)...jenom se bojím jestli oblekovky unosím

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Před pár měsíci jsem Visodaty pořídil ve světlém provedení - bílý ciferník s hnědým páskem. Momentálně jsou na seřízení, předbíhaly se sice v normě, ale + 16 sekund za den mi přišlo příliš. A stále pátrám po pohodlnějším řemenu v hnědé barvě :( Originál mi přijde moc tuhý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

S le locle nejlepší model od tissotu, ale Locle jsou už vyložené oblekovky tyhle jsou univerzální. Dlouho jsem pro ně byl rozhodnutý, ale mi se líbily naopak víc na fotce a na ruku mi nějak nesedly. U těch Tvojich se mi tam trochu bije ten červený nápis u dne, jinak parádní  :speak_cool:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...