algy Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Ahoj, nemá někdo z vás tyhle hodinky? Uvažoval bych o koupi, ale bez vyzkoušení se mě do toho moc nechce. Zn. "Přijedu"Pokud přidáte svoje názory, bude rád. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Tyhle na foru nejsou. A to je skoda, IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
algy Odesláno 9. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Hmmm, myslel jsem si to, nikdy jsem zde na zmínku o nich nenarazil. Ani na stowáckým fóru na WUS toho až tak moc není.No tak aspoň vaše názory - líbí/nelíbí, co konkrétně, poměr výkon/cena a tak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Jsou nadherny, nic bych neresil. Ujusti se o spravne cene a kdyztak hura do nich. Ikdyz ja mozna nejsem relevantni radce. Stowy miluju v jakemkoliv provedeni. I ty cestovni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Moc pěkný hodinky. Měl jsem od Stowy Fliegery a perfektní zpracování. Vůbec bych se nebál je koupit tzv na slepo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Ahoj, nemá někdo z vás tyhle hodinky? Uvažoval bych o koupi, ale bez vyzkoušení se mě do toho moc nechce. Zn. "Přijedu"Pokud přidáte svoje názory, bude rád. Díky. Jen jsem zatim ani venku nevidel prodavat tmavy cifernik. Zase, komu by stalo za to delat fejky ze Stowy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 ...jo a co za ne chteji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Mike007: Jak jako? Naopak já teda viděl (jako třeba tady na ofiko eshopu - http://www.stowa.de/Chronograph+1938+poliert,i3.htm) právě jenom tmavý.. Jo a proč by se nemohly hodinky za pade nebo kolik fejkovat? Fejkujou se i Casia:) Abych jenom nekecal, jsou krásný. Mno a kdybys chtěl světlej cifr.. Tydle maj v Koscomu a jsou moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 (upraveno) ...jo a co za ne chteji? Tady máš odpověď na vše http://www.stowa.de/Chronograph+1938+poliert,i3.htm(fejkový Stowa jsem ještě neviděl) edit-byl jsem o chvilku pomalejší Upraveno 1. ledna 2013 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Jo taaaak. O novych se mluvi. Tak to jo. Ja prave myslel, ze nekde natrefil z druhy ruky, to je celkem rarita. Alpina hodinky vubec neznam, ale hezky jsou. Jdu se ma to jeste mrknout, jaky to ma strojek a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
algy Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 O kvalitě provedení nepochybuju, mám od nich fliegry i MO. Jde mě o tu výšku 14,7 mm, i těm MO s 12 mm tloušťky se občas nechce pod manžetu.... No uvidíme, v současné době jsem jaksi rozpolcený, nějak často pokukuju po AT od omegy, tak tomu zatím nechám volný průběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se