PhoeniX Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 CERTINA - celkové provedení číselníku a safírové lunety v poměru k ceně na mě udělalo dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Ještě mě napadá, Suma mají sice lug to lug 52mm, ale Certiny na tom budou stejně, ty mají tuto vzdálenost 50mm,ale dílek tahu navazující na pouzdro tuto vzdálenost ještě prodlužuje a až mimo pouzdro samotné se začíná napojovat ohybný dílek tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaTenese Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 SEIKA, jedny jsem mel a jsou to hodinky ktere vydrzi neskutecne veci + skvela presnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 18. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Tie Mida mi pripadajú, ako písal ggrand vyssie, na produktových fotkách super, ale na ostatných fotkách to už také super nieje. Chcelo by to vydiet naživo, ale dostupnosť u nás je žiadna. Certiny som mal na ruke,a sú velice slušne spracované, len ťah by mohol byť lepší. U Seika sa o ťah nebojím, pretože mám na ruke Monstre a ťah je perfektný, aspoň pre mňa je veľmi pohodlný a predpokladám, že na Sumách bude tiež podobne dobrý, ak nie ešte lepší. Takže finále Certina a Sumo, obidva majú aj plusy aj mínusy, Certina- skvela čitatelnosť, zafír,antireflex, ETA, swiss made, sú pekne ploché(12mm)Seiko Sumo- cena, úžasné púzdro, sú aj modré, výborná lumi, celkovo hodinky pôsobia na mňa veľmi dobre.Idem ešte meditovať, že ktoré to budú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) aby se Ti lépe rozhodovalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 18. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 parádna fotka. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 11. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Ďalší kandidát na víťaza by mohol byť Oris Divers.Mne sa celkom pačia, sú iné ako ostatné potápky, hlavne to puzdro je zaujímavé, vlnky, pekné ručky, indexy...je zaujímavé že tu na fore sú na ne rozporuplné názory. Niekomu sa páčia, pohodlne sa nosia, iným zas vadí tvar púzdra. Aký je váš názor, mne sa teda zacali páčiť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Ta Certina není levná, ale je skvělá. Ber tu. Mido nejsou špatný, mají kvalitní kovovej náramek, slušnou sponu, hezkou barvu lumi, ale naprosto hnusnej průhled, kterým je úplně zabili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Co třeba Archimede?http://www.chronoshop.cz/archimede-sport-taucher/archimede-sporttaucher-steel-black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se