Marfael Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) Dozvedel jsem se o tomto medu z Manuky od kamarada,kteey si jej velmi chvali a objednava za velmi solidni peniz z anglie.Manuka med je i nejak oficialne schvaleny jako lecivo nekde ve svete a skutecne je to pry velmi zdrave a pomaha to na spoustu veci,cili zadne sarlatanstvi.akorat je teda hodne drahy.Kamarad si to velmi pochvaloval.Ma to nejvyssi oceneni co se tyce prirodnich produktu. Tady je o tom neco napsano www.prolife-fit-doplnky.cz/manuka-med-med-na-druhou Zajima me,jestli s tim mate nekdo zkusenosti? Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem Marfael
Marfael Odesláno 13. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 tak asi to taková sláva nebude,jak vidím:-)
honza1 Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Já bych to viděl jako dobrý ochodní tah, chápu, že se jedná o jednodruhový med. Ale ten koupíš i u nás. Lipový, akátový atd. Med by se měl konzumovat takový, jaký vznikl ve tvém okolí, různý tropický medy a zvláštnosti prý nejsou přínosem pro náš organismus. Med totiž obsahuje i pylová zrna právě těch rostlin které rostou u nás a tím si na ně zvykáš. Nějaký mouchy :-) taky chovám, a mám pocit, že od tý doby co do sebe hrnu med neomezeně se mi zmenšila alergie, ale to je jen můj osobní pocit.Takže nejlepší je najít si nějakýho včelaře v okolí a od něj kupovat.
VS Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Jak má něco zázračné účinky, léčí všechny nemoci a stojí 10x tolik, nemá smysl se tím zabývat. Ale kšeft to musí být vynikající.
Marfael Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Jak rikam,je to svetove uznavane,zadne sarlatanstvi,nebo nejaky herbalive a podobne,ale je divne,ze by to tu nikdo neznal:-).a tak zase,je to med,ze,tak zadne svinstvo to byt nemuze:-).Ale ocekaval jsem,ze to tady nejake uzivatele bude mit:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se