Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, co se týče korunky, tak by to neměl být problém ji koupit. Stačí kouknout na e-bay a najít tu správnou. Výměnu udělá každý hodinář, nic složitého. Možná budete muset vyměnit i natahovací hřídel. Měnil jsem korunku a natahovací hřídel na Omegách cal. 1012 a celé mě to stálo asi 500,- Kč. Co se týče ručiček raději bych je opravil (pokud nejsou ulomené). Takže doporučuji sehnat si díly a pak by oprava neměla být problém.

Odesláno

Tak to já bych byl pro zachování originality, ta je podle mě nejcennější, změny originality jen snižují hodnotu. Když dáš nové ručičky, nejspíš to bude vidět. Tyhle ručičky jsou fajn, asi bych jen nechal opravit tu černou výplň (tak aby to nebylo poznat) a teda nechal vyměnit korunku, když není původní.

Odesláno

Dobry den, prave ze korunka neni original, nemá znak Omega, a rucicky jsou vpoho jen ta výplň je vypadena. Znáte nekdo nekoho v brne a okolí kdo by to dokazal opravit a ma treba i tu korunku? Jedu tam za tyden na vanoce tak bych je vzal sebou. Do origo servisu jse me dávat nechcou asi víte proc. Predem dekuji za odpoved.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...