relativ Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Obchod prebehol rýchlo, bez problémov, všetko podľa dohody, dokonca bol podať zásielku v nedelu. Ďakujem a odporúčam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Velmi pozitivní reakce na martina, sice mi nic neprodával ani ode mne nekupoval, ale už mi několikrát zcela nezištně zajistil přes sebe nákup v zahraničí a nechal poslat zboží na mojí adresu, takže já jen pohodlně přeposlal peníze na účet a potom jen rozbalil balíček. O žádné revanši nechce slyšet a tak dávám na vědomí alespoň touhle formou, že se jedná o velice solidního, spolehlivého a nezištného člověka, kterému tímto velice děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Taky se přidám s pozitivním komentářem k Martinovi (sice už je to pár měsíců, nějak jsem zapomněl na hodnocení...). Rychlý, spolehlivý, 100% spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Další spokojený obchodní partner Martina - velmi dobrá domluva, rychlé jednání, rychlá platba - co víc si přát? Snad jen více takových... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Vse dle dohody, za me 100%, urcite doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 kvalitni komunikace, super rychle odeslani, mohu jen doporucit. fajn chronomagista. diky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaCe03 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Rychlá a dobrá komunikace, hodinky odeslány obratem a vše proběhlo podle domluvy - určitě mohu doporučit. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Bezproblémový obchod. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se