Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, mohl by mi prosím někdo určit tyto hodinky? Cca stáří? Hodnota není až tak důležitá, ale přecejenom žádná vzácnost to asi nebude, že? Děkuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

a vlastně ještě jedny. Díky

Odesláno

Dobrý den všem.Dostali se ke mě hodinky s mechanickým strojkem made in swis s mimostřednou vteřinovkou a s nápisem na cifru TATRA.Dle stavu, který je mimochodem dost žalostný nejsou novodobé.Bohužel nemám zrovna čím bych je vyfotil a tak jen popis.Chtěl bych se jen zeptat, co je to zač a jestli mají něco společného s naší automobilkou.Není na nich totiž logo tatry, ale jen rovný nápis.Děkuji za odpovědi a až se vrátí děti z dovolené a přivezou foťák, dodám fotky.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak bych rád dodal snímky těch hodinek.Jsou opravdu v žalostném stavu, mají stržené péro, nicméně při lehkém natažení, než to v pérovníku přeskočí, se na asi hodinu rozejdou.Nevíte tedy někdo co je to za hodinky?

edit: na strojku je nápis "swis made"

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno (upraveno)

dnes jsem ještě při guglení našel tyto obrázky.Je to z nějaké staré auce někde v citině, a je to ten stejný kalibr i pouzdro jen z nápisem AVIA.Ke stáří a k typu kal. tam bohužel žádná informace není.

Budu vděčný za každou informaci

Upraveno uživatelem skodna
  • po měsících...
Odesláno

Zdravim.

A jsem tu opět s dotazem. Dostali se ke mně dámské hodinky Sigma. Strojek univerzální bez označení, pouze swiss made a 15 kamenů. Vzhledově bych to řekl na art deco, ale přiznávam, že to je pro mě cizí slovo, tudíž to možná je i ´baroko´....... Nicméně k dotazu. Jde mi o to zda jde určit stáří dle nějaké tabulky internetové. Na dýnku mají z venku seriové číslo 986794. Vnitřek dýnka je oražen č. 2457.

UTFG mi odkazuje převážně na objektivy Sigma, nebo novodobé sportodigi. Tak kdyby náhodou měl někdo radu, děkuji.

Jinak vyfotit se mohu pokusit, nicméně nevim zdali mám dostatečné makro. Jsou fakt mini.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...