Frostie Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Hoši, pátral jsem zde na fóru i ve starších Casio katalozích /jeden byl dokonce z roku 1984!/, ale nikde jsem nenalezl odpověď na můj dotaz: kdy začalo Casio vyrábět analogové quartzové hodinky, třeba typu MQ-24? Viz foto: Nemyslím samozřejmě LCD analog typu AE-9 a pod. Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfido Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Písni do Casia a záhada bude bez nějakých dohadů ohalena :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Písni do Casia a záhada bude bez nějakých dohadů ohalena :-) počkám ještě na názor Casiotrona a kdyžtak napíšu do Japonska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 V dokumentu "Chronology of Main Products" mají uvedeno "Analog watch (combination type) : AQ-500" v 11.1982 a "Analog watch for youth market : STING" v 11.1988. Předpokládám že tuhle adresu se starými katalogy jsi objevil taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 V dokumentu "Chronology of Main Products" mají uvedeno "Analog watch (combination type) : AQ-500" v 11.1982 a "Analog watch for youth market : STING" v 11.1988. Předpokládám že tuhle adresu se starými katalogy jsi objevil taky. jj, díky, adresu znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Hoši, pátral jsem zde na fóru i ve starších Casio katalozích /jeden byl dokonce z roku 1984!/, ale nikde jsem nenalezl odpověď na můj dotaz: kdy začalo Casio vyrábět analogové quartzové hodinky, třeba typu MQ-24? Viz foto: Nemyslím samozřejmě LCD analog typu AE-9 a pod. Díky za info tak to vypadá na 84 rok, MQ-24. Nic dřívějšího se mi nepodařilo nalézt. Pokud tomu tak není, prosím vážené členy o upřesnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Nejstarší Casio s ručkami (pohyblivými ručkami - není myšleno LCD pseudoanalog) jsou AQ-10 a jejich "pozlacená" verze AQ-10G, modul 300, z března 1981. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Nejstarší Casio s ručkami (pohyblivými ručkami - není myšleno LCD pseudoanalog) jsou AQ-10 a jejich "pozlacená" verze AQ-10G, modul 300, z března 1981. díky casiotrone za upřesnění, jen jsem nikde nevygooglil foto... Bylo by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Tady je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Tady je. krásná kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se