Tomak Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Na modrý hodinky je vcelku těžký koupit neorigo řemen, aby barevně ladil. Podle mne jsou nejlepší na tom origo kaučuku s prošitím a překlápěčkou, jak píše sashator.Nech je na tahu, kterej jim parádně sluší (za mne druhá nej varianta) - a třeba časem natrefíš tady nebo na WUS na nějakou dobrou nabídku na ten origo kaučuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VITASS Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Poměr cena výkon (dojem) nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Ten origo kaučuk a preklápačka sa síce nevyrába, ale Omega ich má vraj na sklade dosť. Dá sa objednať cez autorizovaného predajcu, alebo servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Tak si nakonec to dilema vyřešil výborně, už je Ti lépe, ne ? Vysněné jsou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Ten origo kaučuk a preklápačka sa síce nevyrába, ale Omega ich má vraj na sklade dosť. Dá sa objednať cez autorizovaného predajcu, alebo servis. Jedu do Zlína,tak se na to zeptám na prodejně.Děkuji Ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Tak si nakonec to dilema vyřešil výborně, už je Ti lépe, ne ? Vysněné jsou doma. Je mi lépe,jsou fakt šik.Naprostá spokojenost.Ale ještě lépe mi bude,až budu mít doma vysněné B. automatic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se