Přejít na obsah

Omega vintage

notam

Doporučené příspěvky

Dobrá investice je to jenom pro toho,kdo hodinkama žije :smile_anim: O hodinky se musíš starat,sem tam jim dopřát servis a hýčkat si je.Zatím bych buď tebou si pořídil nějaké na nošení za cca do 10tisíc a pokud něco nastuduješ a hodinky Ti budou něco říkat,postoupil do vyššího levelu.Je to běh na dlouhou trať.Buď k nim máš vztah,nebo nemáš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Bohuš, je potřeba si aspoň trochu ujasnit co by to mělo být. Ale jestli ses hodinkám zatím moc nevěnoval, jako že asi ne, tak počítej s tím, že se tvůj zájem a vkus bude časem měnit a různě posouvat, prostě vyvíjet.

Třeba já jsem si postupně vyzkoušel a uvědomil, že největší radost mám z kapesních hodinek. Mají pro mě nádherně starodávný vzhled a často přímo fantastické strojky. Ale musel jsem se k tomuhle poznání propracovat. Postupně jsem nakoupil a zase prodal (a někdy si taky z neznalosti naběhnul, hlavně ze začátků) spuoustu hodinek. Ale nelituju toho. Naopak, byla to radost a zábava dělat, měl jsem v ruce zajímavé věci a hlavně společně s tím přicházelo nové poznání, informace a nové znalosti. Cestou jsem poznal spoustu různých lidí (tímto jim děkuji) a naučil se spoustu nových věcí, nejen o hodinkách...

Zkus hodinky chvilku jen sledovat. Nemusíš se bát, že by ti něco uteklo, hodinek je všude spousta a nabídka dokonce i trochu roste. Určitě za pár dní sám poznáš, co dál.

Nebo, jestli jsi při penězích, tak si občas něco kup a uvidíš sám. Vlastní zkušenost je vždycky nejlepší.

Odkaz ke komentáři

Naramkove ,neco okolo 30-50tis tak aby to byla i dobra investice ,ale zaroven obcas se to dalo nosit:-)

Jo tak to ti tady hrozí nebezpečí, že do toho spadneš, začneš jedněma, dvojema hodinkama a brzy skončíš s plným futrálem hodinek a s dalšíma na cestě :)

Teď mě napadá, nebyla u těch koupených Omeg a IWC nějaká pohádka, že jsou třeba letecké, nebo tak něco? To bývá často.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

K hodinkam mam vzat od malicka ,ale bohuzel jsem nikdy nesel do hloubky . Vzdy jsem mel spoustu hodinek ,ale spis pro to ze jse mi libili a o nich jsem toho moc nevedel . Musim ,ale rict ze se lepsim a to nakupem tech Breitlingu jsem nejak zacal hloubeji uvazovat o tom ze bych chtel vedet o hodinkach vic.

Co se tyce starosti o hodinky tak to nezanedbavam :-) hned jak jsem je koupil tak jsem je odvezl do Vidne nechal projit znovu skouskou na GPS vysilac a jsem domluveny ze tenhle servis udelame kazde dva roky .

Hodinky mi prijdou jak tetovani nikdy toho nenechas akorad ze u hodinek to tolik neboli a nedochazi plocha na obrazky :-)

Odkaz ke komentáři

Koukal jsem do prodanych a moc se mi libili Rolex GMT Master II s modrocervenym koleckem za 68 tis to by byla dobra investice?

Je vzdy nutne mit od hodinek doklad ? Nebo se daji vystavit nejake duplikaty? Vim ze u Breitlingu jsem musel zadat vsechny moje nacionale a oni me prihlasili do systemu kvuli tomu vysilaci v tech hodinkach, pokud bych je chtel prodat je nutny prehlasit jmeno kvuli zneuziti , alespon tohle mi rekli.

Odkaz ke komentáři

... Musim ,ale rict ze se lepsim a to nakupem tech Breitlingu jsem nejak zacal hloubeji uvazovat o tom ze bych chtel vedet o hodinkach vic.

Co se tyce starosti o hodinky tak to nezanedbavam :-) hned jak jsem je koupil tak jsem je odvezl do Vidne nechal projit znovu skouskou na GPS vysilac a jsem domluveny ze tenhle servis udelame kazde dva roky. ...

... Vim ze u Breitlingu jsem musel zadat vsechny moje nacionale a oni me prihlasili do systemu kvuli tomu vysilaci v tech hodinkach, pokud bych je chtel prodat je nutny prehlasit jmeno kvuli zneuziti , alespon tohle mi rekli. ...

Raději pro jistotu a klid své duše sem dám odkaz na toto vlákno o hodinkách Breitling Emergency. GPS vysílač v nich ale opravdu není.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...