atyesz Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Ahoj vsetkym .Prajem Vam pekne sviatky zo slovenska.Prosim Vas o radu ako zistym ze niesu fejky co mi ponukaju su to T.H CARRERI cv 2014Ponukaju mi to za celkom dobru cenu ako som prezeral na nete .Fotky zatial nemam zevraj mi to posle este dnes ak pridu dam, ich sem .Poradte naco sa mam sustredit sco si viem zisti ze to je original.Zevraj ma ktomu vsetko krabicu a aj papiere.Dakujem za odpovede.
financ Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Bez fotek ti nikdo moc neporadí. Co předání u autorizovaného dealera?
atyesz Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Pani dorazili mi fotky prosim o pomoc ja ich velmi hcem moje vysnievane hodinky a teraz bisom ich mohol kupit skoro za polovicnu cenu .
atyesz Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Nazdar .Proc nej su ??? Ja ich velmi chcem.
relativ Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 (upraveno) Tak ešte raz - sú to repliky.Edit: Aká je cena? Upraveno 29. prosince 2012 uživatelem relativ
atyesz Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 No super jak som sa tesil cena je 1400 e aj s papiermi a krabicou .
atyesz Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Teraz som hovoril s predajcom , ponukol mi ze je ochotni overit hodinky kde kolvek. ???
relativ Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Tak si to choďte overovať. Ale najprv si pozri tento obrázok:
atyesz Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Dakujem ze sa zaoberavas somnou ,prosim vysvetli co si tam mam vsimnut ???Dakujem za odpoved.
bigmac Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 (upraveno) Dakujem ze sa zaoberavas somnou ,prosim vysvetli co si tam mam vsimnut ???Dakujem za odpoved. LY3487 - stejny cislo fejk hodinek...vem je za 10 euro. Upraveno 29. prosince 2012 uživatelem bigmac
atyesz Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Dakujem za dobre radi.KUPU SOM ZRUSIL.Dakiujem este raz. LY3487 - stejny cislo fejk hodinek...vem je za 10 euro.
utrejch Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 (upraveno) Me teda prijdou pravy, sice to vyrobni cislo se puziva i na replikach, ale nejaky tam prdnout museli, krom toho ty repliky vypadaji vyrazne jinak ... vsechno ostatni vypada ok... takze obchod nerus a skoc si to nekam overit ... edit: a jestli to je replika, tak pred wongama klobouk dolu edit2: tak nakonec opravdu fake, ty modreny sroubky jsou spatne. Kazdopadne pouzdro, cifr, spodni vicko k neroznani Upraveno 29. prosince 2012 uživatelem utrejch
relativ Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Me teda prijdou pravy, sice to vyrobni cislo se puziva i na replikach, ale nejaky tam prdnout museli, krom toho ty repliky vypadaji vyrazne jinak ... vsechno ostatni vypada ok... Prvý znak, že sú fake je ženevské pruhovanie na rotore.
VITASS Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Prvý znak, že sú fake je ženevské pruhovanie na rotore. jojo u origo není zarovnání na střed spojem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se