Návštěvník tolja Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 úplně jsem se zasnil nad představou hodinek s řemínkem od Simona, kde je na straně k tělu vyraženo logo Chronomad opravuju, Chronomag. Ovšem i "chronomad" má svoje kouzlo, ne? PS samolepky jsou dobré řešení, jest možno ozdobiti jak autocmoto, tak i hrnek na kafe... Co takhle samolepka, kde mimo loga je okolí průhledné, či tak něco? T.j. že je tam vlastně jen to písmo&logo a podklad má každý podle toho, kam to přilepí Proč nevyrazit logo na pohledovou stranu řemenu?Nekamenujte mne,pokud to je nemožné technicky(třeba kvůli povrchové úpravě řemenu).Tím chci říct,že mě nedělá problém přiznat "barvu" na řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 úplně jsem se zasnil nad představou hodinek s řemínkem od Simona, kde je na straně k tělu vyraženo logo Chronomad opravuju, Chronomag. Ovšem i "chronomad" má svoje kouzlo, ne? PS samolepky jsou dobré řešení, jest možno ozdobiti jak autocmoto, tak i hrnek na kafe... Co takhle samolepka, kde mimo loga je okolí průhledné, či tak něco? T.j. že je tam vlastně jen to písmo&logo a podklad má každý podle toho, kam to přilepí Proč nevyrazit logo na pohledovou stranu řemenu?Nekamenujte mne,pokud to je nemožné technicky(třeba kvůli povrchové úpravě řemenu).Tím chci říct,že mě nedělá problém přiznat "barvu" na řemenu. To by bylo rozhodne zajimavy :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 technicky to možné je... ale myslim že by to mělo být decentní jednoduché logo...a já jsem pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 technicky to možné je... ale myslim že by to mělo být decentní jednoduché logo...a já jsem pro taky,všemi deseti,hlavně ať to neusne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 Zaklad je logo...graficky zmáklé,..zbytek je vymyšlen!! kreativci poďte do toho !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 Zaklad je logo...graficky zmáklé,..zbytek je vymyšlen!! kreativci poďte do toho !! A rychle! Výborný nápad pro klid v rodině, ty řemeny. Když koupím nový hodinky,tak to žena ještě s patřičným komentářem registruje.Ale řemeny hand made už ne. A na potlačení absťáku to funguje stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 Zaklad je logo...graficky zmáklé,..zbytek je vymyšlen!! kreativci poďte do toho !! Ač nejsem kreativec,tak bych z tohoto návrhu odmazal indexy a korunku,a je to =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 Ač nejsem kreativec,tak bych z tohoto návrhu odmazal indexy a korunku,a je to =) Souhlas a ještě bych to prostřední O trochu zmenšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 2 tolja: jo jo to by slo alespoň mě se to líbí...řekl bych, je to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 2 tolja: jo jo to by slo alespoň mě se to líbí...řekl bych, je to tam Simone myslím,že Ty budeš první,kdo logo Chronomagu v reálu použije,takže pokud nebudou do pondělního večera velmi hlasité protesty,můžeš udělat návrh na raznici.A jakože se tolja jmenuju,tak se u Tebe příští týden stavím s objednávkou na řemen s logem chronomagu-mám to ostatně ze Záběhlic kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 2 tolja : jen bych požádat členy...jestli by to někdo mohl hodit do finální podoby neumím to ...děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 2 tolja : jen bych požádat členy...jestli by to někdo mohl hodit do finální podoby neumím to ...děkuju Ani já ne ,a zase máme prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 napište co chcete a já vám to udělám. Jelikož to není vůbec dotažený (myslím, i když základ je fajn) a já na to nemám čas, tak mohu posloužit jen jako námezní síla, dodělám dle propozic, převedu do vektoru a připravím pro tisk i pro výrobu raznice. Takže je to na vás. Pošlete mejla a domluvíme se. ale kreativní činnost vodemě nechtějte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 věřme hoši nám pomůžou....si poradíme ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Předem se omlouvám autorům loga za porušení autorských práv .To byla jen taková zkoušk ,aby se něco dělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 To horní vypadá mnohem lépe IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Horní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 To horní je dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 To horni je pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 líbí se mi horní. za mě by to mohla být i finální podoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se