Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
úplně jsem se zasnil nad představou hodinek s řemínkem od Simona, kde je na straně k tělu vyraženo logo Chronomad :D

opravuju, Chronomag. Ovšem i "chronomad" má svoje kouzlo, ne? :)

PS samolepky jsou dobré řešení, jest možno ozdobiti jak autocmoto, tak i hrnek na kafe... Co takhle samolepka, kde mimo loga je okolí průhledné, či tak něco? T.j. že je tam vlastně jen to písmo&logo a podklad má každý podle toho, kam to přilepí

Proč nevyrazit logo na pohledovou stranu řemenu?Nekamenujte mne,pokud to je nemožné technicky(třeba kvůli povrchové úpravě řemenu).Tím chci říct,že mě nedělá problém přiznat "barvu" na řemenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

úplně jsem se zasnil nad představou hodinek s řemínkem od Simona, kde je na straně k tělu vyraženo logo Chronomad :D

opravuju, Chronomag. Ovšem i "chronomad" má svoje kouzlo, ne? :)

PS samolepky jsou dobré řešení, jest možno ozdobiti jak autocmoto, tak i hrnek na kafe... Co takhle samolepka, kde mimo loga je okolí průhledné, či tak něco? T.j. že je tam vlastně jen to písmo&logo a podklad má každý podle toho, kam to přilepí

Proč nevyrazit logo na pohledovou stranu řemenu?Nekamenujte mne,pokud to je nemožné technicky(třeba kvůli povrchové úpravě řemenu).Tím chci říct,že mě nedělá problém přiznat "barvu" na řemenu.

To by bylo rozhodne zajimavy :-))

Odkaz ke komentáři

Zaklad je logo...graficky zmáklé,..zbytek je vymyšlen!! kreativci poďte do toho !! :)

A rychle! Výborný nápad pro klid v rodině, ty řemeny. Když koupím nový hodinky,tak to žena ještě s patřičným komentářem registruje.Ale řemeny hand made už ne. A na potlačení absťáku to funguje stejně :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
2 tolja: jo jo to by slo :) alespoň mě se to líbí...řekl bych, je to tam :)

Simone myslím,že Ty budeš první,kdo logo Chronomagu v reálu použije,takže pokud nebudou do pondělního večera velmi hlasité protesty,můžeš udělat návrh na raznici.A jakože se tolja jmenuju,tak se u Tebe příští týden stavím s objednávkou na řemen s logem chronomagu-mám to ostatně ze Záběhlic kousek.

Odkaz ke komentáři

napište co chcete a já vám to udělám. Jelikož to není vůbec dotažený (myslím, i když základ je fajn) a já na to nemám čas, tak mohu posloužit jen jako námezní síla, dodělám dle propozic, převedu do vektoru a připravím pro tisk i pro výrobu raznice. Takže je to na vás. Pošlete mejla a domluvíme se. ale kreativní činnost vodemě nechtějte. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...