pepas Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Ahoj, ted jsem objevil nahodou tyto hodinky co mne zaujmuly.Jelikoz vlastnim i moto stejne znacky tak asi proto.Do ted jsme ale nosil jen automaty coz bach asi za problem nevidel ale presto mne zajima Váš nazor jak na hodinky tak cenu. diky TRIUMPH 3047-01 Chronograph http://aukro.cz/znackove-hodinky-triumph-3047-01-chronograph-i2903876610.html Jinak mam na Ruce Orienty tak zas nejsem uplně naročnej:-)
lucid Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 No, proti gustu žádný dišputát, nicméně pokud je průměr 59 mm, pak to při jízdě na motorce budeš mít jako plácačku na mouchy.
Liqid Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Tak jako doplňek dobrý, ale trochu bych se bál, aby to nebyla čína s nalepeným logem, prostě reklamní hodinky. Když hodinky, tak od hodinářské značky. Švec se má držet svého kopyta.
Frostie Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 předpokládám, že to celé bude přesunuto pod položku humor, renomovaná značka Triumph...
villain83 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Sleva z 500Eur na sedum litrů je taky dobrá,to zní dost důvěryhodně
pepas Odesláno 1. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Děkuji všem za nazor a přiklanim se k nazoru Vašemu - nechť dělají radost někomu jinému:smile_anim:Počkám si raději na jiné
Martyp Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Ahoj..Víš jak je to na aukru, kolikrát... :-/Taky jezdim Triumpha,takze jsem nějaký hodinky taky hledal...Koukni sem....něco tam mají, v létě jsem se tam byl podívat a jelikož doprodávali nějaký modely,pan Dlouhý na prodejně byl ochoten i udělat cenu a celkově s ním byla řeč..Co jsme se bavili, v quartzech jsou Miyoty a v automatech ETY, něco o tom vědel...Zpracování hodinek co mají na webu kolem 4000,-, na které jsem koukal, není nejhorší..
IzTaPa Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 chlapi, kdyz uz mate na triumpha, proc si nekoupite serioznejsi casomerice... --chudak s DL650tkou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se