LoveSwissWatch Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Dnes sa mi dostali do ruky (na ruku) tieto krasavice a hned som si ich zamiloval.Ešte dojednávame cenu ale fakt neviem či nie je tých 300? čo za ne pyta povodní majitel aj trošku moc.Co vy na to panove ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 No na to,že budeš asi muset měnit sklíčko,mi to nepřijde málo...
villain83 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Zkus projet prodejní vlákno,určitě se tam něco najde..
LoveSwissWatch Odesláno 4. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 zo sklickom si nerobim starost, to nebude velka investicia.Skusal som aj googlit a podla toho co sa inde predavaju si myslim, ze tych 300 neni moc, ale zase ani malo No na to,že budeš asi muset měnit sklíčko,mi to nepřijde málo...
LoveSwissWatch Odesláno 4. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 skusal som, prehladaval som, no o tychto som nenasiel skoro nic.A ani aj na inych forach su da sa povedat nedostatkovy tovar,preto si myslim, ze svoju hodnotu urcite maju. nicZkus projet prodejní vlákno,určitě se tam něco najde..
villain83 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 já netvrdím,že nemají cenu,těch 300eur zase není tolik,ale myslím,že by si sehnal za ty peníze i jinde,ale pokud se ti líbí,tak je kup a máš klid:-)Možná bych je ale nejdřív nechal prohlídnout u hodináře,přece jen je to starej model,ať máš jistotu,že ti budou dlouho sloužit bez problémů...
LoveSwissWatch Odesláno 4. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 jasne, to aj urobim,pretoze sa v noci po 5 hodinach co som ich odlozil zastavili.no ked ich dam na ruku, hned idu.A samozrejme sa budem snazit este zjednat tu cenu nasiel som ich aj na ebay a tam je cena tusim 450 dolarov. Paci sa mi tento model pretoze uz mam doma jedni PR516-ky ale tie sa natacaju rucne já netvrdím,že nemají cenu,těch 300eur zase není tolik,ale myslím,že by si sehnal za ty peníze i jinde,ale pokud se ti líbí,tak je kup a máš klid:-)Možná bych je ale nejdřív nechal prohlídnout u hodináře,přece jen je to starej model,ať máš jistotu,že ti budou dlouho sloužit bez problémů...
LoveSwissWatch Odesláno 4. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 tak nakonec cena zjednana na 200? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hejdik Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Musím říct,že je to moc hezkej model.Pěkný retro.Gratulace a ať slouží
LoveSwissWatch Odesláno 4. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 dik.su skor do zbierky ako na nosenie na nosenie hladam teraz nieco vacsie.nieco od 48mm hore, Swiss, aspon.10atm, quartz/automat, kaucuk a max do 300? Musím říct,že je to moc hezkej model.Pěkný retro.Gratulace a ať slouží
hejdik Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 dik.su skor do zbierky ako na nosenie na nosenie hladam teraz nieco vacsie.nieco od 48mm hore, Swiss, aspon.10atm, quartz/automat, kaucuk a max do 300? Tak to já bych je radši nosil
villain83 Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Taky bych je radsi nosil,vzdyt jsou to hodinky,na ruce ti budou delat vic radosti,uvidis
LoveSwissWatch Odesláno 6. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 pred chvíľkou práve skončila aucia na nemeckom ebay, ktorú mi odporučil Jirka (Juraj11) a v ktorej sa dražili presne tieto isté TISSOT...boli vydražené za 251?.Takže aj na to, že sa až tak dobre nevyznám v cenách si myslím, že s mojou kúpou za 200? môžem byť spokojný
villain83 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 No vidíš,ještě si vydělal...teď už je jenom začít nosit...
emef Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Jen je pěkně nos, na 48 mm se vykašli, to je jako si na zápěstí přidělat kukačky po babičce.
LoveSwissWatch Odesláno 7. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 čím ďalej si to tu čítam, tým viac ma presviedčate o tom, že ich asi naozaj začnem nosiť Dám ich k hodinárovi na kompletku (premazanie, nové sklíčko a pod.) a hned potom šup s nimi na ruku ...ale tie ,,kukučky po babičce,, si aj tak zaobstarám na leto, nebudem predsa ničiť iné Jen je pěkně nos, na 48 mm se vykašli, to je jako si na zápěstí přidělat kukačky po babičce.
moco Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Ja si pristi tyden budu take objednavat tyhle tissotky,ale nove. Mam jen strach z toho kovoveho racing tahu,jestli bude sedet na mem zapesti,v kuzi se mi az tak nelíbí. Ale mohu ti potvrdit ze nejdou lehce sehnat,v republice jsen nasel pouze tri intrnetove obchod co je nabízí v kovu.
martin22 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Jsou krásný ale cena je Vysoká docela. Myslím že prodávají remake se safirem a to asi za 15000 kc
martin22 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 A má je hodinářství borek v opletalove ulici v praze
moco Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Já je viděl v Brně v autorizovaném obchodě a myslím že se cena pohybovala okolo 20tis. (provedení tmavě modrý ciferník s kovovým tahem....to je nejdražší varianta), na kůži s černým nebo stříbrným ciferníkem jsem je u AD viděl od 15tis.+
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se