Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V první řadě gratulace. Perfektní hodinky, ať dlouho slouží!

Remen navrhuji Rios Next. Jeho macatejsiho brachu Bass jsem mel na U1 a byl genialni. Vypada to jako normalni remen, neni to tak toolovy jako silikon a pritom to zastane stejnou funkci. Je z taktickyho ballistic materialu, ten by jim slusel.

Tohle jsou naprosto uzasny hodinky od skvelyho pouzdra az po citelnost. Pro me bohuzel KO v podobe korunky na devitce. Ja vim, ze je to funkcni a takticky korektni, prakticky, ale nedal bych to.

Taky mě ta korunka na devítce moc nebere, ale jinak prostě hodinky super...tak mě napadá. Nešel by jednoduše otočit ciferník? :-)

Odesláno

uhm, asi by bolo jednoduchsie nosit ich na pravej ruke;-)

korunka na deviatke ma celkom bavi, vacsina hodin je naopak, tym su tieto zaujimavejsie a korunka na deviatke je celkom prijemna - netlaci na ruku a po mesiaci pouzivania zatial zistujem ze ju ani nepotrebujem;-)

ale dnes som sa pozeral na stranky chronoshopu a teda ked s korunkou na trojke tak 6110 technik sa mi velmi pacia......:)..do p....e..hodili by sa mi k tymto

Taky mě ta korunka na devítce moc nebere, ale jinak prostě hodinky super...tak mě napadá. Nešel by jednoduše otočit ciferník? :-)

• po měsících...
Odesláno

Nedalo mi, aby som nevyskusal zulu strap.

Trochu mi vadi ta dlzka, tak som tu na fore skusal hladat nejake info o skracovani zulu alebo nato strapov a nic som nenasiel.

Skracujete podobne remene alebo ich jednoducho zahnete, prevleciete este raz a konic nechate trcat?

Diky za radu

Odesláno

Trochu mi vadi ta dlzka, tak som tu na fore skusal hladat nejake info o skracovani zulu alebo nato strapov a nic som nenasiel.

Skracujete podobne remene alebo ich jednoducho zahnete, prevleciete este raz a konic nechate trcat?

Diky za radu

Odesláno

Diky za radu

Odesláno

whoops, nejak mi to zablblo a prispevok hodilo 3x a fotky zostali niekde na polceste..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nevím jestli jsou krásné a jestli by to pro mne byla po 144 gmt láska na první pohled, ale jistě  jsou přehledné a vůbec by mi nevadilo zkusit se s nimi sžít.

Na tvém místě bych zkusil ukecat Zrna, aby Ti udělal černý hrubý řemen s nýty a bilým prošitím k těm indexům,ale on toho má hodně, prý ho v práci zneužívají. :clap:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zulu som nakoniec skratil, nasiel som nejake video na nete, pouzil som dve patkorunacky, remen orezal a dost dlho opaloval, aby sa koniec "nestrapkal", celkom to drzi ;)

Zrnovi asi napisem, vlastne premyslam, koho oslovit (zrno, jankoxxx, ondrej sima) a ani presne neviem aky remen by som chcel:) Cierny hruby s bielym presitim by k ciferniku a idenxom asi sekol..

Pridam este info o presnosti (denne nosenie, 2-3x do tyzdna bazen, na noc odkladanie na dynko), za 15 dni urobila eta 2824 top grade 1 sek.ndu dopredu = parada!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...