Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni, tak jsem si pořídil nakonec i nějaké ty eco-drive, když už mám automaty, mechaniky a quartzky :)

Dlouho jsem vybíral hodinky, které když si je zapomenu sundat ve sprše tak poběží, nebudu muset řešit baterku, nebudu muset řešit přetáčení

datumovky, no prostě totál pracovní hodinky u kterých vím, že kdykoliv je vezmu na ruku, tak budou fungovat a nebudu muset "snad" nikdy nic

řešit.

Skončil jsem u modelu Citizen BT0000-07E calibre 3100, takový kompromis, který neurazí ani u obleku, ani k džínám.

Průměr:42

Sklíčko: tvrzený minerální

Pouzdro: nerez ocel

WR: 100M

Kožený řemen

Pohon Eco-Drive

Nekonečný kalendář - zde jsem trochu bojoval s nastavením a musel jsem nakonec otevřít manual, ale nic hrozného.

Šroubovací dýnko

post-24192-041522600 1357593843.jpg

post-24192-049990500 1357593853.jpg

post-24192-045775100 1357594140.jpg

Odesláno

...tak jsem si pořídil nakonec i nějaké ty eco-drive, když už mám automaty, mechaniky a quartzky :)

Dlouho jsem vybíral hodinky, které když si je zapomenu sundat ve sprše tak poběží, nebudu muset řešit baterku, nebudu muset řešit přetáčení

datumovky, no prostě totál pracovní hodinky u kterých vím, že kdykoliv je vezmu na ruku, tak budou fungovat a nebudu muset "snad" nikdy nic

řešit.

moc dobre si udelal, pekny hodinky na "vsechno", gratulace.:cool02:

( me by se libili vic s arabskymi cisly a v tmavemodrem nebo ve sloni kosti. nojo, clovek nemuze mit skratka vsechno...)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...