SakalMarty Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Ahoj všichni, tak jsem si pořídil nakonec i nějaké ty eco-drive, když už mám automaty, mechaniky a quartzky Dlouho jsem vybíral hodinky, které když si je zapomenu sundat ve sprše tak poběží, nebudu muset řešit baterku, nebudu muset řešit přetáčení datumovky, no prostě totál pracovní hodinky u kterých vím, že kdykoliv je vezmu na ruku, tak budou fungovat a nebudu muset "snad" nikdy nic řešit. Skončil jsem u modelu Citizen BT0000-07E calibre 3100, takový kompromis, který neurazí ani u obleku, ani k džínám.Průměr:42Sklíčko: tvrzený minerálníPouzdro: nerez ocelWR: 100M Kožený řemenPohon Eco-DriveNekonečný kalendář - zde jsem trochu bojoval s nastavením a musel jsem nakonec otevřít manual, ale nic hrozného. Šroubovací dýnko
elvin Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 ...tak jsem si pořídil nakonec i nějaké ty eco-drive, když už mám automaty, mechaniky a quartzky Dlouho jsem vybíral hodinky, které když si je zapomenu sundat ve sprše tak poběží, nebudu muset řešit baterku, nebudu muset řešit přetáčení datumovky, no prostě totál pracovní hodinky u kterých vím, že kdykoliv je vezmu na ruku, tak budou fungovat a nebudu muset "snad" nikdy nic řešit. moc dobre si udelal, pekny hodinky na "vsechno", gratulace.( me by se libili vic s arabskymi cisly a v tmavemodrem nebo ve sloni kosti. nojo, clovek nemuze mit skratka vsechno...)
Daemonultimate Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Eco drive bude přesně splnˇovat co popisuješ,takže tvá spokojenost a má gratulace.
SakalMarty Odesláno 20. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Tak ještě přidávám nějaké fotky, co jsem nafotil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se