lastam Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) Zdravím všechny chronocvoky:-) potřebuju poradit, doporučili byste mi tyto hodinky TH carrera kdyby byly za 39000(cena nových 84900)? Já vím, že jsou poškrábaný, ale o to tolik nejde, díky:-) Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) Kdyby to byl můj celoživotní sen, tak jo. Kdyby to měla bejt jenom tak příležitost, že jsou za celkem dobrou cenu a vlastně je ani moc nechci, ne. Ale to je asi jasný Obecně, mě se moc nelíběj, hodně se fejkujou, za 40 bych si pořídil radši třeba nějaký zánovní Bally nebo nechrono béčka.. EDIT: A ta cena neni za tenhle stav ani nějakej super zázrak, si myslim. Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Za ty penize ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 9. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Kdyby to byl můj celoživotní sen, tak jo. Kdyby to měla bejt jenom tak příležitost, že jsou za celkem dobrou cenu a vlastně je ani moc nechci, ne. Ale to je asi jasný Obecně, mě se moc nelíběj, hodně se fejkujou, za 40 bych si pořídil radši třeba nějaký zánovní Bally nebo nechrono béčka.. EDIT: A ta cena neni za tenhle stav ani nějakej super zázrak, si myslim.tak co, daj se přeleštit a je to:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 9. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Za ty penize ne..a kdybych vydoloval cenu 30k tak jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) lastam: No pokud je luneta a AR 100%, jakože teda nevim, tak se přeleštit daj, no.. Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Hele ja kdyz jsem to resil, tak jsem mel v mailu nabidku na tusim ty samy, jen ve vyrazne lepsim stavu.. za 40k... kdybys vydoloval cenu na 30k... tak tech 10 muzes dat do toho je prelestit a zrenovovat, vycistit a vubec. Jak jsou stary? Pokud jsou to hodinky, ktery se ti libej a po kterejch touzis, nevidim duvod , proc ne. p.s. naprosto netsuim v jakym stavu muze bejt strojek a podobne, takze k tomu se nevyjadruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Mě by odradil ten stav,je otázkou jak ve skutečnosti vypadají a podle stavu poznáš jak se s nima zacházelo.Za třicet by to snad šlo.Jinak jsem je našel za 64.000,-jako nové bez slevy http://www.timestore...g-Heuer-Carrera a tady http://www.chrono24....facturerIds=236Jestli ten stav nebude nic moc,rozhodně by mě to štvalo.Radši dražší ale lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Za 30 by se dalo uvazovat.. Pokud se ti libi, tak i jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 9. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Mě by odradil ten stav,je otázkou jak ve skutečnosti vypadají a podle stavu poznáš jak se s nima zacházelo.Za třicet by to snad šlo.Jinak jsem je našel za 64.000,-jako nové bez slevy http://www.timestore...g-Heuer-Carrera a tady http://www.chrono24....facturerIds=236Jestli ten stav nebude nic moc,rozhodně by mě to štvalo.Radši dražší ale lepší.to jo ale 63000 se mi za etu dávat nechce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 lastam: No pokud je luneta a AR 100%, jakože teda nevim, tak se přeleštit daj, no..AR stoprocentni bude urcite, jelikoz tam zadnej neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 to jo ale 63000 se mi za etu dávat nechce:) Já to psal jen jako porovnání nové-použité a hlavně k Tebou uváděných 84.900.No jasně,platíš za značku do který tu Etu naoperovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 9. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Já to psal jen jako porovnání nové-použité a hlavně k Tebou uváděných 84.900.No jasně,platíš za značku do který tu Etu naoperovali.ok v poho:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 AR stoprocentni bude urcite, jelikoz tam zadnej neni a luneta je dobitá jak žito, něco, co půjde jen těžko rozleštit...mně přijde, že to není o výhodné koupi ale o domlácenejch hodinkách za 30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) ANI OMYLOM,fejk ako prasa. Odhliadnuc od toho ze original tychto hodiniek mam prave na ruke, takze to viem z fleku porovnat, tak pre laika pat veci. 1. Zenevske pruhy vzadu na rotore su zle, Presne v strede ma byt jeden pruh a nie predel medzi pruhmi. Klasicke a charakteristicke pre fejky Calibre 16. (toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)2. Pismenka na rotore maju byt cierne a nie zlate (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)3. Tie male casti remienka, tie segmenty maju byt lestene do lesku, zvysok remienka do matu. (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)4. cha cha chaaa, a najlepsi for, datumovka ma byt cierne pismo na bielom podklade (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)5. Stupnica zvnutra lunety ma mat cislice 05,10,15 atd., nie bodky... (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov) Cize, nemusis mat originaly ani v ruke, aby si to vedel porovnat... body 3,4 a 5 vidis aj na tych par fotkach z liniek, co tu boli postovane... Dalej ani nebudem pisat, ruky prec... Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem TomAnt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) A máš jasno! Jak ses k nim dostal, čoveče?? U člena s takouvou dobou registrace a počtem příspěvků mě vůbec nenapadlo zkoumat, jestli nejde o levotu, tak sorry...no aspoň jsem tě od nich odrazoval... Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 9. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) KONEČNĚ, vítězem je TomAnt :clap: a vyhráváš malý bezvýznamný prd... Tak mě dneska napadlo, že udělám pro členy chronomagu malý testíček, aspoň bude sranda: jeden zákazník přišel s Tag Heuerama a chtěl ověřit jejich pravost, samozřejmě to byl fejk! Co je na nich jiný? Datumový věnec je černý, a za indexama na číselníku jsou lumitečky, mají tam být čísla, dále na lunetě jsou čísla trochu silněji vytištěny, dále valjoux je jiný, řekl bych že taky fake, ani ten nebude swiss, rotor je jiný(asi nejlepší vodítko s černým datumovým věncem jak odhalit rychle fake), dál na číselníku, to na fotkách není vidět jsou divné tečky, přesto musím uznat, že je to už nebezpečný padělek, múžete porovnat s originálem na fotce níže, bohužel originál jsem neměl možnost vyfotit na tahu, ale aspoň něco ke srovnání Ani jednoho nenapadlo, že by to mohl bejt fejk, schválně jsem je vyfotil ze všech stran, aby bylo vše vidět, no chronomaturitou jste neprošli:sad01_anim: máte všichni za bůra až na TomAnta, kdybych byl nezkušený nováček tak byste mě nechali vyhodit víc než 30k klidně oknem no nic kluci, tak snad někdy příště uděláte reparát, ale budu to muset udělat trochu jinak aby nikdo nic netušil Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Ty sis z nas vystrelil, jo? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 tak ja si idem prsty zodrat, aby som co najrychlejsie napisal, len aby si to nedajboh nekupil, a to bol test? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Ale fuj! No dobře, předsevzetí - pro příště se nevyjadřovat k hodinkám, který neznám a nelíběj se mi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se