Přejít na obsah

Tag Heuer Carrera

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny chronocvoky:-)

potřebuju poradit, doporučili byste mi tyto hodinky TH carrera kdyby byly za 39000(cena nových 84900)? Já vím, že jsou poškrábaný, ale o to tolik nejde, díky:-)

post-3900-057608100 1357741409.jpg

post-3900-000938500 1357741420.jpg

post-3900-037272400 1357741430.jpg

post-3900-054355600 1357741522.jpg

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kdyby to byl můj celoživotní sen, tak jo. Kdyby to měla bejt jenom tak příležitost, že jsou za celkem dobrou cenu a vlastně je ani moc nechci, ne. Ale to je asi jasný:) Obecně, mě se moc nelíběj, hodně se fejkujou, za 40 bych si pořídil radši třeba nějaký zánovní Bally nebo nechrono béčka..

EDIT: A ta cena neni za tenhle stav ani nějakej super zázrak, si myslim.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Kdyby to byl můj celoživotní sen, tak jo. Kdyby to měla bejt jenom tak příležitost, že jsou za celkem dobrou cenu a vlastně je ani moc nechci, ne. Ale to je asi jasný:) Obecně, mě se moc nelíběj, hodně se fejkujou, za 40 bych si pořídil radši třeba nějaký zánovní Bally nebo nechrono béčka..

EDIT: A ta cena neni za tenhle stav ani nějakej super zázrak, si myslim.

tak co, daj se přeleštit a je to:-)

Odkaz ke komentáři

Hele ja kdyz jsem to resil, tak jsem mel v mailu nabidku na tusim ty samy, jen ve vyrazne lepsim stavu.. za 40k... kdybys vydoloval cenu na 30k... tak tech 10 muzes dat do toho je prelestit a zrenovovat, vycistit a vubec. Jak jsou stary? Pokud jsou to hodinky, ktery se ti libej a po kterejch touzis, nevidim duvod , proc ne.

p.s. naprosto netsuim v jakym stavu muze bejt strojek a podobne, takze k tomu se nevyjadruju.

Odkaz ke komentáři

Mě by odradil ten stav,je otázkou jak ve skutečnosti vypadají a podle stavu poznáš jak se s nima zacházelo.Za třicet by to snad šlo.Jinak jsem je našel za 64.000,-jako nové bez slevy http://www.timestore...g-Heuer-Carrera a tady http://www.chrono24....facturerIds=236

Jestli ten stav nebude nic moc,rozhodně by mě to štvalo.Radši dražší ale lepší.

Odkaz ke komentáři

Mě by odradil ten stav,je otázkou jak ve skutečnosti vypadají a podle stavu poznáš jak se s nima zacházelo.Za třicet by to snad šlo.Jinak jsem je našel za 64.000,-jako nové bez slevy http://www.timestore...g-Heuer-Carrera a tady http://www.chrono24....facturerIds=236

Jestli ten stav nebude nic moc,rozhodně by mě to štvalo.Radši dražší ale lepší.

to jo ale 63000 se mi za etu dávat nechce:)

Odkaz ke komentáři

AR stoprocentni bude urcite, jelikoz tam zadnej neni

a luneta je dobitá jak žito, něco, co půjde jen těžko rozleštit...mně přijde, že to není o výhodné koupi ale o domlácenejch hodinkách za 30.

Odkaz ke komentáři

ANI OMYLOM,

fejk ako prasa.

Odhliadnuc od toho ze original tychto hodiniek mam prave na ruke, takze to viem z fleku porovnat, tak pre laika pat veci.

1. Zenevske pruhy vzadu na rotore su zle, Presne v strede ma byt jeden pruh a nie predel medzi pruhmi. Klasicke a charakteristicke pre fejky Calibre 16. (toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

2. Pismenka na rotore maju byt cierne a nie zlate (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

3. Tie male casti remienka, tie segmenty maju byt lestene do lesku, zvysok remienka do matu. (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

4. cha cha chaaa, a najlepsi for, datumovka ma byt cierne pismo na bielom podklade :) (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

5. Stupnica zvnutra lunety ma mat cislice 05,10,15 atd., nie bodky... (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

Cize, nemusis mat originaly ani v ruke, aby si to vedel porovnat... body 3,4 a 5 vidis aj na tych par fotkach z liniek, co tu boli postovane...

Dalej ani nebudem pisat, ruky prec...

Upraveno uživatelem TomAnt
Odkaz ke komentáři

A máš jasno! Jak ses k nim dostal, čoveče?? U člena s takouvou dobou registrace a počtem příspěvků mě vůbec nenapadlo zkoumat, jestli nejde o levotu, tak sorry...no aspoň jsem tě od nich odrazoval...

Upraveno uživatelem Mirek24
Odkaz ke komentáři

KONEČNĚ, vítězem je TomAnt :clap: :clap: :clap: a vyhráváš malý bezvýznamný prd...

Tak mě dneska napadlo, že udělám pro členy chronomagu malý testíček, aspoň bude sranda:

jeden zákazník přišel s Tag Heuerama a chtěl ověřit jejich pravost, samozřejmě to byl fejk! Co je na nich jiný? Datumový věnec je černý, a za indexama na číselníku jsou lumitečky, mají tam být čísla, dále na lunetě jsou čísla trochu silněji vytištěny, dále valjoux je jiný, řekl bych že taky fake, ani ten nebude swiss, rotor je jiný(asi nejlepší vodítko s černým datumovým věncem jak odhalit rychle fake), dál na číselníku, to na fotkách není vidět jsou divné tečky, přesto musím uznat, že je to už nebezpečný padělek, múžete porovnat s originálem na fotce níže, bohužel originál jsem neměl možnost vyfotit na tahu, ale aspoň něco ke srovnání

Ani jednoho nenapadlo, že by to mohl bejt fejk, schválně jsem je vyfotil ze všech stran, aby bylo vše vidět, no chronomaturitou jste neprošli:sad01_anim: máte všichni za bůra až na TomAnta, kdybych byl nezkušený nováček tak byste mě nechali vyhodit víc než 30k klidně oknem :suicide_anim:

no nic kluci, tak snad někdy příště uděláte reparát, ale budu to muset udělat trochu jinak aby nikdo nic netušil :toot:

post-3900-059685200 1357772031.jpg

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...