rene Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) Zdravim.Na kolik zhruba muze prijit oprava- asi bude nutne profi pretesneni, protoze do 3 minut po nasazeni na ruku se zacina tvorit kondenzace- mlha pod sklickem.Akumulator se zda byt jeste funkcni samozrejme po tech letech uz to asi taky nebude to prave orechove..ale ten akumulator bude asi ranec. Hodinky mam asi 10 let-je to spis pamatka na USA a nerad bych je vyhodil ale zalezi na cene opravy.Nevim jaky je rozdil cen opravy v Ceske Republice a v zahranici.Diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem rene
siwi Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Přetěsnění tě určitě nezrujnuje a ten akumulátor třeba ani nebudeš muset měnit. Lidi ho tu mají třeba i 15 let. Napiš do Goldtime, to je servis Citizen.
rene Odesláno 18. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Přetěsnění tě určitě nezrujnuje a ten akumulátor třeba ani nebudeš muset měnit. Lidi ho tu mají třeba i 15 let. Napiš do Goldtime, to je servis Citizen. poslal jsem je tam a dostal odpoved: ... zjištěna závada ve stroji- rez a stopy vlhkosti, poškozené ručky. / do hodinek vnikla voda Byla by třeba tzv. celková oprava 3530,-/ demontáž stroje, výměn avadných dílů, montáž, namazání, kontrola parametrů/ sklo, 500,- korunka 300,- tlačítka 600,- ručky 150,- a tl. zkouška 180,- Cena celkem by byla 5410,-+160,- poštovné Až cenu odsouhlasíte- předám hodinky k opravě.Cena celkové opravy je odvozena od složitosti stroje. Divaje se na tu cenu, nevim jestli se to vyplati.Pocital jsem zhruba s polovinou...........
rene Odesláno 18. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Podle me byly hodinky v dosti dobrem stavu- mimo te kondenzace, moc jsem je nenosil- tak nevim proc jsou tam pocitane veci jako sklo,tlacitka rucky se daji jiste prelestit byla tam videt lehka oxidace na dvou mistech.Tlacitka,korunka-snad jedine ze by byly delane nejak v celku s tesnenim.Sklo bylo na ty roky jako nove-mozna se neda pouziit podruhe-tyto cibule se rozebiraji shora.Zatim vaham s odpovedi...
Frostie Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Podle me byly hodinky v dosti dobrem stavu- mimo te kondenzace, moc jsem je nenosil- tak nevim proc jsou tam pocitane veci jako sklo,tlacitka rucky se daji jiste prelestit byla tam videt lehka oxidace na dvou mistech.Tlacitka,korunka-snad jedine ze by byly delane nejak v celku s tesnenim.Sklo bylo na ty roky jako nove-mozna se neda pouziit podruhe-tyto cibule se rozebiraji shora.Zatim vaham s odpovedi... tak já tomu celkem rozumím, po těch letech se jedná téměř o celkovou renovaci hodinek. Je to ranec, pokud k těm hodinkám nemáš až tak velký citový vztah, tak se na to vykašli, za tu cenu máš nové, třeba od Dantechna z prodejního vlákna, i když se bude jednat o trochu jiný typ... Cena je dokonce menší, tuším že 4600,- Kč
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se