Návštěvník km.kmk Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 (upraveno) V 22. 1. 2013 v 13:46, Daemonultimate napsal: Ta korunka neni domakaná.Má bejt šroubovací a WR 300.Co když s nima polezu do vany.ale nic... Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem km.kmk
Daemonultimate Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 V 22. 1. 2013 v 13:48, misoo napsal: tu vanu chcem !! Ne ted vážně.Nějaký problémy jak se tady uváděj na Fortisech člověk nalezne u jakékoli značky,jakéhokoli zboží.Je jen otázka,jak se k závadě postaví prodejce.Pro mě osobně je Fortis skvělej odrazovej můstek do ještě vyšší hodinařiny a má Day-Date.Super.Je to firma,která se dokázala někam nacpat a to bez vlastní kvality nejde.Na druhou stranu,tohle ''nacpání'' platí zákazník,tak jako u jinejch firem,kde je to ještě ve větší míře.Fortisy jsou jedny z těch,co mám na ploše a na jejich fotky se skvěle kouká.Majitelům můžu jen poblahopřát k super hodinkám.
misoo Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 (upraveno) jasna vec, kazde hodinky sa mozu pokazit... neriesim... co sa tyka Fortisu ako takeho, tak to beriem tak, ze kazde hodinky nad cca 200? su v podstate zbytocne a ide viac menej o emocie. ja som Fortis poznal este z dob kedy som netusil co su to hodinky a svojim kozmickym zainteresovanim som ich obdivoval. no a B42 OC sa mi pacia a akosi som na ne zrazu mal, tak nebolo o com... zatial plna spokojnost (klop,klop!) Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem misoo
poohx Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Tak se mi ty hodinky líbí a tahle diskuze mě docela zamotala šišku a opravdu nevím, zda do Fortisu půjdu. V každým případě díky moc vše za příspěvky.
milomac Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 A o tom to je! Když se ti tyhle hodinky líbí z těch mnoha možných, to je asi ten nej moment pro rozhodnutí. Protože jak už tu někdo psal, řešit možné "technické nedostatky" u hodinek v podobné cenové relaci, je už trochu nad rámec. Určitě celkově solidní provedení, hlavně bezva tah, díky kterému se příjemně nosí, takže pokud se ti líbí, jdi do nich. U mě tentkrát také rozhodl vzhled, prakticky je z ruky nesundám a hlavně, jak trefně napsal semi, od kterého je mám, hodinky mě stále baví.
pokr Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Nemůžu nereagovat: Harrymu díky, za vyčerpávající recenzi a charakteristiku. Mám 3 roky Official Cosmonauts a jsem s nimi naprosto spokojen. Pokud máte někdo obavy o korunku, pořiďte si tento model, protože má ochranu korunky. Taky rozhodně nepatřím k zastáncům toho, že by se s hodinkami nemělo jezdit na motorce, střílet, nebo snad běhat, protože strojek dostává zabrat... Jsou to nesmysly, proto jsem si koupil tyhle hodinky, protože jsou extrémně odolné a měly by něco vydržet a to je jejich výhoda, že si je můžu brát prakticky všude. Jo pravda sundávám si je když maluju místnost, ale jen proto aby se neumazaly od barvy Pokud chcete odolné, spolehlivé hodinky, za rozumnou cenu, hodinky s příběhem (byly ve vesmíru!) tak Fortisy jsou podle mě rozhodně dobrá volba!
parnistroj Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 poohx: musis si proste koupit hodinky za cesky prumerny rocni plat. Uvidis, ze ti pak vydrzi dlouho PS mam fortis mam ja i syn a bez problemu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se