Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím, poradíte. Už nějakou dobu váhám zda nejít do Eco Drive. Co říkáte těmhle modelům? A které z těch dvou byste volili?

Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

JPB ty Citizen na mě moc přeplácané,asi bych nevěděl na první pohled kolik je hodin.Chtělo by to vyzkoušet naživo,třeba to bude v cajku. Já když bych šel do Citizen Eco tak tyhle: foto zdroj watchussek.

PS: nebo to co doporučil Daemon.... vypadá dobře.

Odesláno (upraveno)

A maji je nekde v Praze k vyzkouseni? Nevim v Pze o zadnem obchodu s J. :-(

Dřív jsem byl velkým roztleskávačem Citizenu a jeho Eco drivu,dnes když se na to dívám tak většina modelů je fakt nekoukatelnejch.Z těhle ani jedny.Radši bych volil nějakej jednodušší.

Třeba

taky radiocontrol a solár

pár fotek jednoho modelu:

Upraveno uživatelem JPB
Odesláno

Eco drive jsem měl v několika provedení. Naprosto spolehlivé, robustní hodinky, které něco vydrží. Z předkládaných modelů se mi spíše líbí ty druhé, ovšem osobně bych asi nevyužil jejich specifické funkce a pak, jak se tu na více místech píše, spousta info na malém prostoru a pak je problém určit rychle přesný čas.

A z tohoto důvodu bych asi volil spíše výše uvedené jungy - radio i solár mají a navíc jsou extrémně čitelné.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Z této nabídky bych si vybral jednoznačně ty první. Jinak sám léta nosím tyto :) A Citizeny mohu jen doporučit.

111111.jpg

Odesláno

Me se nejvic libi ty uplne prvni. Perfektni barevna kombinace. O citelnost bych se nebal.

Odesláno

Já osobně bych si zřejmě, kdybych nemusel, nevybral ani jedny. Souhlasím s Daemonultimate, aktuálně taky řeším nákup quartzek a právě od Junghansu.

Ale pokud bych si musel vybrat a neměl na výběr jinou možnost, tak ty druhé s bílým cifrem, škoda jen bílých ruček

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...