JPB Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 Prosím, poradíte. Už nějakou dobu váhám zda nejít do Eco Drive. Co říkáte těmhle modelům? A které z těch dvou byste volili? Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 (upraveno) Dřív jsem byl velkým roztleskávačem Citizenu a jeho Eco drivu,dnes když se na to dívám tak většina modelů je fakt nekoukatelnejch.Z těhle ani jedny.Radši bych volil nějakej jednodušší.Třeba taky radiocontrol a solárpár fotek jednoho modelu: http://uhrforum.de/j...-4202-a-t123733 Upraveno 12. ledna 2013 uživatelem Daemonultimate
vraby Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 JPB ty Citizen na mě moc přeplácané,asi bych nevěděl na první pohled kolik je hodin.Chtělo by to vyzkoušet naživo,třeba to bude v cajku. Já když bych šel do Citizen Eco tak tyhle: foto zdroj watchussek. PS: nebo to co doporučil Daemon.... vypadá dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavel K. Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 Mě se líběj ty druhý, ale kvůli lepší čitelnosti bych volil tmavý ciferník s kontrastníma bílejma ručkama.
JPB Odesláno 12. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 (upraveno) A maji je nekde v Praze k vyzkouseni? Nevim v Pze o zadnem obchodu s J. :-( Dřív jsem byl velkým roztleskávačem Citizenu a jeho Eco drivu,dnes když se na to dívám tak většina modelů je fakt nekoukatelnejch.Z těhle ani jedny.Radši bych volil nějakej jednodušší.Třeba taky radiocontrol a solárpár fotek jednoho modelu: Upraveno 12. ledna 2013 uživatelem JPB
Jiribartl Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 Eco drive jsem měl v několika provedení. Naprosto spolehlivé, robustní hodinky, které něco vydrží. Z předkládaných modelů se mi spíše líbí ty druhé, ovšem osobně bych asi nevyužil jejich specifické funkce a pak, jak se tu na více místech píše, spousta info na malém prostoru a pak je problém určit rychle přesný čas.A z tohoto důvodu bych asi volil spíše výše uvedené jungy - radio i solár mají a navíc jsou extrémně čitelné.
Daemonultimate Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 To Ti ani nevim,kde je vidět,třeba někdo vědět bude,ale já bych se skontaktoval s tímto přáním tady http://www.hodinky-j...ntent/6-kontakt a třeba odborně poradí.K těm Citizenům,nejpřehlednější barevná kombinace se mi zdá z těch dvou tebou uvedených tenhle:
Návštěvník Ondra Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 Z této nabídky bych si vybral jednoznačně ty první. Jinak sám léta nosím tyto A Citizeny mohu jen doporučit.
cody Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 Me se nejvic libi ty uplne prvni. Perfektni barevna kombinace. O citelnost bych se nebal.
Sedlin Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 Já osobně bych si zřejmě, kdybych nemusel, nevybral ani jedny. Souhlasím s Daemonultimate, aktuálně taky řeším nákup quartzek a právě od Junghansu.Ale pokud bych si musel vybrat a neměl na výběr jinou možnost, tak ty druhé s bílým cifrem, škoda jen bílých ruček
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se