Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, premyslim o koupi hodinek na denni noseni, ale bohuzel je nedostatek financi. Jake byste mi doporucili nejlevnejsi automaty, fakt nejlevnejsi, myslim tim od 1000-4000 Kč max. Koukal jsem ze se daji koupit i rusky hodinky za libovou cenu - http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky tahle cenova kategorie by byla nejlepsi. Cinu a Seiko nechci. Premyslel jsem o Orientech, otec ma jedny pres 20 let, denni noseni, nikdy s nima nic nebylo, nikdy nebyly v servisu az doted, ted jsou kazdou chvili u hodinare. No nicmene nemate nekdo ty rusky hodinky? Potreboval bych rict jestli jdou nosit denne, jaky je zpracovani a tak.

PS: Prosim, nepiste sem ze si mam pockat az budu mit vic penez a priplatit si. Radsi si koupim 2x levny, protoze bych se o ty drahy porad bal :D.

Odesláno

kdyby jsi uvažoval o Orientech, podívej se na orientuhren.de, od 100? není problém. A v bazaru nejdeš Pilot Gromov, kdyby jsi měl zájem.

Odesláno (upraveno)

Pokud chceš hodinky v rozmezí 1000-4000 tak si kup buď ty zmiňované orienty nebo nějaká Seika 5 nebo vyčkávej a pečlivě projížděj zdejší sekci, dají se zde koupit pěkné kousky za dobrou cenu například Vostoky za velice pěknou cenu zde a zde. Orienty tu taky čas od času najdeš nebo si je můžeš pořídit z této stránky.

Edit: Ty vostoky už jsou prodané, je to jen ukázka co se tu dá koupit za ty peníze :)

Upraveno uživatelem JimmyTulip

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...