Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zvažuju koupi těchto hodinek Junghans.

Rajcuje mě na nich:

- nepoškrábatelná, šrámům nejvíce exponovaná oblast hodinek, luneta se safírovým sklem.

- kombinace ocel keramika na pouzdře a tahu.

- bezúdržbovost

- přesný čas

- "univerzálnější" možnost použití (možná oblek, určitě volnočas a sport taky)

Vadí mi epilepsoidní trhy vteřinky, bo to sou kvartzky.

Prosím, vlastníky těchto hodinek, aby mi, a dalším zde, sdělili zkušenosti s nimi a osttaní o jejich názor.

Díky všem!

Odesláno

Velice se omlouvám za OT, ale včera byl v původním dotazu odkaz na galerii postovaných hodinek, vzápětí příspěvek od člena Horhe na to, aby se odkaz smazal, potom omluva Sedlinarkrage a smazaný odkaz a dnes jsou obě odpovědi smazané a je tu jen původní dotaz. Ptám se proto, že jsem galerii prohlédl a jako fake mi nepřipadala, ve stejné jsem si prohlížel i jiné hodinky. Ale mohu se mílit a nebo je to z jiného důvodu? Jsem na foru chvilku a rád bych se vyhnul podobným přehmatům do budoucna, tak se ptám, protož jsem původně na svůj dotaz v sekci poraďte s výběrem chtěl dát odkaz na stejnou galerii pouze jiných hodinek. Pokud je můj dotaz z galerie hodně stupidních a uniklo mi něco do očí bijící, tak se omlouvám.

Odesláno

Tak vysvětleno přes SZ, možná by se to mělo hodit do pravidel, většina nováčků to opravdu nemůže vědět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...