Watch fan Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Zdravim, netusi nahodou nekdo, k cemu by mohli byt tyto hodinky? Fotky reknou k popisu asi nejvic, jen jeste rozmery, vyska28mm, prumer zavitu 43 mm. Moje domnenka je, ze to je z neceho vojenskeho, mozna nejaky protiletecky kanon? Nebo jen nejaka pozorovaci optika, kde byl zaroven videt cas? Puvod je pravdepodobne rusko, podle pismen na mustku setrvacky. Jinak to ma nadherny kotvovy stroj, krasne se mrskaj a nadherny zvuk, je to parada poslouchat ) Diky za pripadne napady.
Andreas Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Bohužel nevím, ale ... jsou zcela parádní ! Pokud je ten závit dole plastový (jak se zdá být), tak bych to možná viděl na nějakou ženijní techniku - zašroubování do plastového závitu ? Ta regulace rychlosti chodu - pokud dobře vidím - je asi v azbuce - K = krepkee - rychleji - pokud dám dohromady trosky znalostí. A omlouvám se za zjevně chybný přepis do latinky.
Frantik Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Podle te korunky a utesneni to vypada na hodinky "pod vodu". Mozna z ponorky, nebo nejaka lod nebo clun. Ten stroj je teda skutecne krasnej.
Watch fan Odesláno 1. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Ne, pod vodu urcite nejsou, to by byly utesneny jinak. Je to jen velice pekne prachotesne uzavreny. Podle toho zavitu zepredu se to nekam nasroubovalo, muj odhad stale ukazuje na to, ze do nejaky opticky montaze, ale kam....a nebo taky ne )))
VS Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Vzpomínám si, že na vojně byly nějaké tzv. fotokulomety. Byl to fotoaparát s velkou cívkou filmu, byl umístěn nad obrazovkou radiolokátoru a snímal situaci na obrazovce. Myslím, že tam byly i hodiny, ale nevím to jistě. Ve funkci jsem to neviděl, jen jsem jich měl pár ve skladu. A ten závit nebude plast, ale ruská, černě lakovaná tanková ocel
pepik Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Takové jsem koupil od jednoho starého pilota a on řek že to je z větrone.
Watch fan Odesláno 1. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Urcite si to moh nekdo namontovat do vetrone, ale nepredpokladam, ze to byl primarni ucel toho strojku. Patram dale..)
Watch fan Odesláno 1. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Z jakyho vetrone, ten stroj je ruskej? Proc to melo takovy divny usazeni za ten zavit? Jeste mi tu zustava par nezodpovezenych otazek...
VS Odesláno 2. března 2007 Nahlásit Odesláno 2. března 2007 Pátral bych směrem armáda, příslušenství nějaké optiky.
pepik Odesláno 2. března 2007 Nahlásit Odesláno 2. března 2007 Starý vetrone nemeli krytej kokpit,tak proto ta vodotesnost.V případe dešte.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se