Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

On ten číselník má takovou tmavomodrou hloubku. Je sice oficiálně černý, ale spolu s antireflexem na sklíčku je to je to z různých úhlů různé. Řemínek je ve skutečnosti tmavomodrofialový s tmavými skvrnami.

Jediné mínus je to, že má sponu jen 20 mm (u stěžejek je šířka 22) a tak působí proti hodinkám trochu hubeně.

Upraveno uživatelem Karlosek
  • Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Takhle na tý fotce to vypadá příšerně, sorry. :D :D :D Těším se, až na to tady někdo nasadí hnědej koženej NATO strap.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No takhle je to lepší ale stejně jestli nebudeš Romana I. syn.

Odesláno

No takhle je to lepší ale stejně jestli nebudeš Romana I. syn.

jsem za tebou jak stín. Neviditelnej Apač. Ve chvíli, kdy jen špitneš, že jsem při měnění řemenů country boy, tak tě sejmu :hannibal:  A můj syn kolega není. Můj syn, který má moje geny, by na ně narval červenej zaschlou krev, co jsem měl na samurajích od Simona

• po měsíci...
Odesláno

Podařil se vám někomu nasadit na ně doma ten kovový tah? Mořím se s tím půldne bez výsledku,asi budu muset k hodináři.Je na to asi nějaká finta o které nevím.

Odesláno

Podařil se vám někomu nasadit na ně doma ten kovový tah? Mořím se s tím půldne bez výsledku,asi budu muset k hodináři.Je na to asi nějaká finta o které nevím.

Jj, menil jsem ho uz nekolikrat a vzdy to slo. Co ti presne nejde?

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Odesláno

Nejdou mi nasadit osicky do pouzdra. Vycnivaji nad nozkami pouzdra a nejdou stlacit dolu. Vzdycky jedna strana osky vyjede.

Zkus vlozit stezejku do tahu tak, aby na jedne strane stezejka nepresahovala a na druhe at si klidne "vycuhuje". A do hodinek polozenych ciselnikem dolu "zasun" tah mezi nozicky tak, aby sel trochu sikmo (nejprve tou stranou, kde nevycuhuje stezejka) a pak vystezejkovacem zatlac druhy vycuhujici konec stezejky di diry v tahu a dotlac tah mezi nozicky. Zrejme jeste potom budes muset doladit spravne "zacvaknuti" stezejek do nozicek, ale staci si trochu pohrat s vystezejkovacem a jde to.

Vysvetlil jsem to tak, ze se to da pochopit?

Odesláno

Vysvetlil jsi to perfektne, jen nevim jestli mame stejny tah. Ten muj je origo Crepas ke Caymanum a posledni clanek tesne prilehajici k pouzdru je vykrojeny na tvar pouzdra zespodu s nozickami takze tam nejde nasadit ani trochu sikmo. Ale diky za snahu pomoci.

Odesláno

Vysvetlil jsi to perfektne, jen nevim jestli mame stejny tah. Ten muj je origo Crepas ke Caymanum a posledni clanek tesne prilehajici k pouzdru je vykrojeny na tvar pouzdra zespodu s nozickami takze tam nejde nasadit ani trochu sikmo. Ale diky za snahu pomoci.

Jasan, mám taky ten origo. Zrejme na nem mám vetsi vakl. A nozicky mám zespody taky vojebany. Taky se s tim vzdycky crcmam jak vegan s biftekem

• po měsících...
Odesláno

Včera jsem se rozhoupal a odnesl Kajmany k panu Frýdlovi.  :eek:

Zvažoval jsem, jestli mi stojí za to nechat je otevřít a seřídit, nebo ne. Nakonec jsem do toho šel. Tlakovku po znovu uzavření nedělal, ale věřím, že bude OK.  :lol2:

Říkal, že je to taková malá ponorka. Na dýnku mají dvojité těsnění.

Zpožďovaly se podle mého asi 15 vteřin. Podle vibrografu pana Frýdla se zpožďovaly jen 5 vteřin. Měřil je ve více pozicích. Nakonec je "šoupnul dopředu a uvidíme".  :whistling:

"Testuji" je teď pomocí programu Twixt a dělají 3,5 vteřiny do plusu, což mi vyhovuje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...