Bob Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 (upraveno) V prodejni sekci byly za 28 ne? A na strankach stoji 1000 E+ 21% DPH Upraveno 29. března 2013 uživatelem Bob123
instant Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 (upraveno) regularna cena je 990,-eur+21% DPH edit: Bob je rychly kolego vrcane, originalne na nich nie je skoro nic, to budme uprimni, ale pomer cena vykon maju povedzme ze dost dobry.. ja to napr. beriem tak, ze hm hm.. 1500USD, tak to som uz len na krok od dobrych marinemastrov, takze cokolvek nad cca 600eur v ramci butikovych znaciek skrtam ako nadbytocny vydaj a je to Upraveno 29. března 2013 uživatelem instant
Lion Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 (upraveno) http://www.crepaswatches.com/crbst_23.html tak sem to nestih... ale taky sem názoru, že s uvedenými parametry v omezené sérii je cena velmi dobrá Upraveno 29. března 2013 uživatelem Lion
Karlosek Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Já platil 1014E a v ceně byla navíc přezka na kožený pásek za 25E.
Bob Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 No i tech 26 mi prijde dost za v podstate Noname hodinky ...
Lion Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 No i tech 26 mi prijde dost za v podstate Noname hodinky ... tak si kup Aquatimery za osmdesát....
Bob Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 tak si kup Aquatimery za osmdesát....Sorry, nerozumim, nechapu souvislost
Lion Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Sorry, nerozumim, nechapu souvislost no budeš mít značku, wr 2000m, ETU, safírovou lunetu... a táák
Bob Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 No ja mam takovou psychologickou hranici u micro brandu taky tech cca 800 - 1000 USD max, jak psal Instant, tak jsem u techto hodinek pocital ze budou pod 1000 Usd a cena me prekvapila, to je cely
instant Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 tak kazdemu sudruhovi podla jeho chuti. tieto zase rozhodne nie su skarede a rozhodne nie su bronzove
bradda Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 No ja mam takovou psychologickou hranici u micro brandu taky tech cca 800 - 1000 USD max, jak psal Instant, tak jsem u techto hodinek pocital ze budou pod 1000 Usd a cena me prekvapila, to je cely Nema smysl moc debatovat o ceně. Prodali vsech 300ks v době před dokončením hodinek, takže cenová politika je nastavena asi správně. Nicméně cena hodinek se do tvého uvedeného rozpětí vejde. Když se podívám na dnešní kurz, tak pro soudruhy mimo EU byla cena USD 975,- (EUR 760,-).
bradda Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Přečti si můj příspěvek ještě jednou....
Bob Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Jo uz to vidim :-) ono je to stejne jedno, jen jsem napsal svuj nazor
IzTaPa Odesláno 29. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Jo uz to vidim :-) ono je to stejne jedno, jen jsem napsal svuj nazor ano, napsal jsi, ze se ti nelibi a ze ti prijdou predrazene. jen jsi to mohl napsat najednou a ne v 10+ komentarich me se libi a je mi trochu lito, ze jsem nakonec vycouval. podle me stale dobra 'value for money' a design, ikdyz neni plne originalni, je vice jak vydareny. mimochodem, kdo by chtel original, zaplati zhruba stejne. kecy o 999 euro + 21% iva (dph) jsou irrelevantni, protoze cela serie byla vyprodana dopredu, takze cena je 760 eur + 21% iva.
instant Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 s dovolenim, to nie su kecy, to je informacia na stranke vyrobcu. vazil by som slovnik.(az sa budu predavat z druhej ruky, tak to uz vobec nebudu kecy)
vrcan Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Sedlinacrage... kua, sucitim s tebou... snad sa to najde... pripomenulo mi to, ked som cakal na aquaedive bs300 ktore poslai z viedne fedexom, a prisli az o tyzden, no ok to som aspon vedel ze sa posuvaju po celej EU (z viedne pariz - kolin - opat vieden - BA). Instant - ano ano, originalne nie (az na tu zvysenu robustnost, sklo a WR) ale urcite super pomer vykon cena... no aj ked... pri armide je myslim este lepsi, ich ETY su regulovane v medziach COSC sudiac podla mojich styroch skusenosti (a v utorok bude piata - a5). Armida oproti Creaps je ale menej smrncova a taka premakana, napriek tomu ich uprednostnujem ku tej cene, presne tak, preorder cena bola 760 EUR plus DPH pre EU zakaznikov. Sledoval som to a zrejme len 1-3ks ak vobec, sa predalo za plnu cenu 990 EUR plus dan. Som zvedavy, ako sa budu predavat z druhej ruky, predpokladam ze prve mesiace mozno aj rok ich bude dost vela ludi "flipovat" s poznamkou "krasne, ale na moj vkus moc hrube". Dufam ze ich raz uvidim nazivo (a mozno aj budem mat), neviem si ich predstavit... lestene divery som uz dlho nevidel a pritom to je najkrajsia uprava na hodinkach
Bob Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 pri armide je myslim este lepsi, ich ETY su regulovane v medziach COSC sudiac podla mojich styroch skusenosti (a v utorok bude piata - a5). Armida oproti Creaps je ale menej smrncova a taka premakana, napriek tomu ich uprednostnujem Ta A5 prosla nejakym faceliftem? Pamatuju ze byla jina, jakou budes mit?
IzTaPa Odesláno 29. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2013 s dovolenim, to nie su kecy, to je informacia na stranke vyrobcu. vazil by som slovnik.(az sa budu predavat z druhej ruky, tak to uz vobec nebudu kecy) ok, rekneme tomu pohadka o cene pote, co budou hodinky vyrobeny. ta cena je - jak uznas - plne irrelevantni, protoze vsechny hodinky byly prodany predtim, nez je vubec stacili vyrobit. co se tyce ceny za 2nd hand, zde je cena, kterou si tam Ana napsala opet uplne irrelevantni, protoze aktualni cena se bude tvorit bez jakehokoliv vlivu vyrobce. that's it.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se