patprom Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Crepasy mně začaly celkem lákat a rád bych je měl. Inzerát podán :-)
Ondrej71 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Crepasy mně začaly celkem lákat a rád bych je měl. Inzerát podán :-)Jedny z nejzajímavějších hodinek co jsem kdy měl. Překvapivě vzhledem k poměrně velke výšce se i dobre nosily, skvělá volba.
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 ja se dostal oklikou ke svejm puvodnim a jsem nadmiru spokojen a jak jsem je pred tim nemoh nosit na tahu, tak ted najednou bez problemu..
patprom Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 To verim. Snad se najde nekdo, kdo je bude chtit pustit. Dnes jsem procetl, co se dalo a jsem na ne nateseny :-)
patprom Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 ja se dostal oklikou ke svejm puvodnim a jsem nadmiru spokojen a jak jsem je pred tim nemoh nosit na tahu, tak ted najednou bez problemu..Na cem je nosis, jestli se teda muzu zeptat?
Sedlin Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 (upraveno) Na cem je nosis, jestli se teda muzu zeptat?Když se ptáš, tak se neptej, jestli to můžeš udělat, no ne?! edit: a abych nebyl OT, tak já na tahu, ISOfrane, origo teleti a někdy i na origo syntetickym textilu Upraveno 31. ledna 2014 uživatelem Sedlin
patprom Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Diky za tip, chlapi. Uz je teda mam doma a zatim mam pocity rozpacite. Na prvni pohled velika parada, ale na ruce mi prijdou celkem dost tezke, snad si zvyknu. Mel jsem i Herculy, ktere jsou tezsi a zvykl jsem si :-)Tah jsem zkusil, ale rychle jsem ho sundal. Nandal jsem kuzi a snad to pujde. Posleze nahodim nejake fotky.
Ondrej71 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Ja si na ne za den zvykl. Na tahu ok, ale Isofrane byl super . Zas tak těžké nejsou :-), zvyknes si rychle.
patprom Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Dneska se ukaze, na ruce budou cely den ;-)
patprom Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Tak tohle vypada skvele, clovece. I barva je proste famozni. Diky za inspiraci!
Daemonultimate Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Tak to je přímo bomba.Ten řemen jim sedne dokonale. Upraveno 1. února 2014 uživatelem Daemonultimate
Sedlin Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Prej v prvním "launči" vyrobili jen 249 kusů a zbytek bude teď....kdyby se tu našel někdo, kdo je chce zdroj: jak jsem koupil, tak prodávám - "kupoval jsem" z WUSu
solidus Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Mě stejná informace přišla do mejlu přímo od Crepas (psal jsem jim nedávno, jestli ještě nějaké nemají ), takže potvrzuji. S tím, že ty lidi přes mejl mají přednost, pak je budou nabízet lidem přes FB a pak asi volně, tak to tam stojí
patprom Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Mozna budou jedny na prodej. Zacinaji mne palit ;-)
Monito Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Hola, za jak dlouho od obednani vam hodinky prisli? Ty reminky co jsem videl v baleni jsou v cene nebo musim prikoupit? Jak probiha objednani hodinek? Pisi ze je moznost pres PayPal slozit zalohu a mesic pred odeslanim doplatit zbytek, ale kdyz jsem posilal email jak mam zalohu uhradit tak bez reakce. @patprom ty bys je sellil? Diky za odpovedi Upraveno 19. února 2014 uživatelem Monito
Sedlin Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Hola, za jak dlouho od obednani vam hodinky prisli? Ty reminky co jsem videl v baleni jsou v cene nebo musim prikoupit? Jak probiha objednani hodinek? Pisi ze je moznost pres PayPal slozit zalohu a mesic pred odeslanim doplatit zbytek, ale kdyz jsem posilal email jak mam zalohu uhradit tak bez reakce. @patprom ty bys je sellil? Diky za odpovedi E-mail, přes který jsem s nimi (s Anou) komunikoval je tenhle: info@crepaswatches.com tuším, že zálohu jsem platil někdy v lednu, doplatek na konci února a začátkem dubna (a někteří třeba na WUS už od konce března) byly domaNa řemeny se raději poptej přímo Any, já jsem objednal (doplácel) i to Ltd. Ed. tele, nylonovej a tah byly součástí už v ceně hodinek. Ale od někoho jsem tady zachytil info, že tah musel za děsný love doobjednat, protože součástí nebyl.Když jsem na ně narazil, taky jsem psal e-mail a pár dnů se nic nedělo a protože jsem netrpělivej, myslím, že hned druhej den jsem tam volal. Po telefonu se informoval, jaký čísla jsou volný jedno si vybral a tentýž večer přes paypal zaplatil zálohu a pak už to bylo všechno přes mail.Nedávno jsem Aně psal a odpověděla po týdnu. Osobně bych volal, kdybych to chtěl uspíšit. Osobně si myslím, že když chvilku vytrváš, že nějaký chytneš v prodejním, jsou ve všech ohledech jedinečný a pro mnohé je jejich "jedinečná" výška důvodem k prodeji, takže se tady v prodejním, ještě nedávno, točili v podstatě furt. Upraveno 19. února 2014 uživatelem Sedlin
sibirnaya Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 ja to koupil v zakladu a byl tam nylon a tah. k tahu dve spony..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se