tictackate Odesláno 10. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2007 pro acmika..muzu ti nafotit 50ti milimetrove kapesni hodinky v chlivku......pomuze ti to??
NIGHTinGALE Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Takhle nám budeš odpovídat donekonečna... Nechceš raději udělat den otevřených dveří???
MarvinX Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 NIGHTinGALE napsal: Takhle nám budeš odpovídat donekonečna... Nechceš raději udělat den otevřených dveří??? Ano, ano a v rámci toho dne i Den otevřených dvířek
tictackate Odesláno 11. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2007 kdyz pojedes okolo stav se....
acmik Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 tictackate napsal: pro acmika..muzu ti nafotit 50ti milimetrove kapesni hodinky v chlivku......pomuze ti to?? jojo, to by bylo super... ale zase tak moc to nespecha, diky
maxs Odesláno 17. března 2007 Nahlásit Odesláno 17. března 2007 acmik napsal: vypada paradne! nemeli byste nekdo tip na obdobnou vec na kapesni kousky? koukam se po ni uz delsi dobu, ale zatim me nic nepresvedcilo... http://cgi.ebay.de/Sammlerkasten-fuer-Lang...1QQcmdZViewItem
Luk Odesláno 17. března 2007 Nahlásit Odesláno 17. března 2007 Já jsem kdysi našel toto, jenže už nevím kde to bylo. Obrázek jsem našel při úklidu složek.
acmik Odesláno 17. března 2007 Nahlásit Odesláno 17. března 2007 tohle je presne ono! ted uz to jen nekde najit
acmik Odesláno 17. března 2007 Nahlásit Odesláno 17. března 2007 nasel ale Availability: This item is currently not available. http://www.amazon.com/Burlwood-Pocket-Stor...s/dp/B000H2945I
acmik Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 tak jen pro doplneni threadu, nakonec jsem koupil tohle za 52 liber a jsem rozhodne spokojen
Ivan Lelák Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Nemá někdo tip na dřevěnou vitrínku k pověšení na zeď jako obraz? Mám na mysli něco jako na motýly, otevírací přední prosklená stěna, ideálně na jedny hodinky. Mám pár kousků co mají nějakou historii a napadlo mne vystavit je takhle, s tím, že na zadní stěně může být třeba fotografie připomínající historii hodinek, popř. zrcadlo v případě průhledu na strojek... Díky.
ELDA76 Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Ivan Lelák napsal: Nemá někdo tip na dřevěnou vitrínku k pověšení na zeď jako obraz? Mám na mysli něco jako na motýly, otevírací přední prosklená stěna, ideálně na jedny hodinky. Mám pár kousků co mají nějakou historii a napadlo mne vystavit je takhle, s tím, že na zadní stěně může být třeba fotografie připomínající historii hodinek, popř. zrcadlo v případě průhledu na strojek... Díky. Kdysi jsem tady nabízel tohle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry147789
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se