Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jj měl. Je to extrém. Jo to jak budík s řemínkem

Upraveno uživatelem trog
  • po měsíci...
Odesláno

Chtěl jsem se také podělit o zkušenost s e-libro.cz.

Koupil jsem si tam hodinky Invicta a na tom libro.cz jsem před pár měsíci koupil pro manželku hodinky Tommy Hilfiger a s hodinkami jsme spokojeni. Stejné hodinky Tommy Hilfiger od stejného prodejce koupil kolega taky pro manželku a právě si to vychvaloval, tak jsem si takhle ulehčil přemýšlení o narozeninovém dárku a koupil totéž.:-)

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 9:47, Antonín1 napsal:

Chtěl jsem se také podělit o zkušenost s e-libro.cz.

Koupil jsem si tam hodinky Invicta a na tom libro.cz jsem před pár měsíci koupil pro manželku hodinky Tommy Hilfiger a s hodinkami jsme spokojeni. Stejné hodinky Tommy Hilfiger od stejného prodejce koupil kolega taky pro manželku a právě si to vychvaloval, tak jsem si takhle ulehčil přemýšlení o narozeninovém dárku a koupil totéž.:-)

No uvidis co se bude dit s pripadnou reklamaci.Podle me do 30 dni urcite nebude a vyskoleny servis ji take provadet nebude.

Zda se mi ze si pan majitel pleska recenze na svuj obchod sam jelikoz pokazde kdyz se objevi nejaky negativ je za chvili nekolik pozitivu.Ani se mi nechce zdat,ze tolik lidi od tohoto obchodu vubec nakupuje,protoze ma vice hodnoceni nez nektere oficialni obchody.Ja bych si od tama nekoupil ani tkanicky do bot natoz hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...