malykarel Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Ahoj, dnes jsem si koupil své první Tag Heuer, dlouho jsem po nich toužil a už jsou doma, jupííííí mám radost.
habadej Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Gratuluji. Tvojí radost chápu, ale zkus se víc o těch hodinkách rozepsat, přidej další fotky, na ruce atd. Ty hodinky si to zasloužej.
malykarel Odesláno 19. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Den druhý s TAGHeuer, no ješte k mým pocitům....vyjádřím to příběhem. Moje přítelkyne se mě dnes zeptala jestli mam raději hodinky nebo ji.......hádejte co jsem jí odpoveděl...Ale teď vážně, jsou to moje první automaty a tak jsem sám zvědav jak se s tim zžiju kdyz je nebudu nosit denně, take bych se rad zeptal jestli mate někdo nejakou zkušenost s koupí kovoveho tahu na tyto hodinky a popřípade kde jej výhodně pořídit? Ještě přidám nejakou tu fotečku
sulanjaroslav Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Gratulujem, idealne hodinky. Univerzalne, vhodne k obleku i na bezne nosenie...ak su prve automaty, bolo by dobre zakupit watchwinder. Aspon ja som maval nervy na to, ze som ich musel natacat... Hlavne nech dobre sluzia
ssss Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 ahoj, viem, ze je to starsie vlakno = kazdopadne - aktualne o nich tiez rozmyslam a mam dilemu medzi bielym a ciernym cifernikom... Mozno by si mohol napisat svoj myslienkovy pochod, ako si dospel k bielemu naozaj sa neviem rozhodnut Ak by Ti to nevadilo - mohol by si mi napisat SZ odkial si ich bral? dakujem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se