Mancuso Odesláno 2. března 2007 Nahlásit Odesláno 2. března 2007 nabízejí se mi ke koupi tyhle hodinky. Poraďte prosím jaká je solidní cena?
vor Odesláno 2. března 2007 Nahlásit Odesláno 2. března 2007 Nové: http://cgi.ebay.com/NEW-BREITLING-AEROMARI...VQQcmdZViewItem
Mancuso Odesláno 2. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2007 Díky. To jsou ale trošičku jiné. Tohle je Colt. Ty moje se prodávali na přelomu 80. a 90. let. A jsou docela použité. Zajímá mě za kolik koupit a za kolik nekupovat. Poradíš?
vor Odesláno 2. března 2007 Nahlásit Odesláno 2. března 2007 Ty jsou taky Colt , ale novější. To záleží na tobě, co jsi ochoten za ně dát a akceptovat nějaké to poškození za nižší cenu, nové stojí cca. 30.000. Já osobně bych si quartz i za 10.000 nekoupil.
Návštěvník Snow Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 vor napsal: Ty jsou taky Colt , ale novější. To záleží na tobě, co jsi ochoten za ně dát a akceptovat nějaké to poškození za nižší cenu, nové stojí cca. 30.000. Já osobně bych si quartz i za 10.000 nekoupil. Tak, tak
jfk Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Breitling je moje oblíbená značka, ale ty hodinky co se mi líbí jsou v jiné cenové relaci. Rozhodnutí je na tobě výše uvedené hodinky mi nepřipadají nějak extra hezké a jsou to ještě quartzky. Ohlídl bych se po nějakých pěkných mechanikách a do 10000,-- je jich mraky. Přeji šťastnou ruku a bystré oko při vyběru ).
tm.watch Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 jfk napsal: ...Ohlídl bych se po nějakých pěkných mechanikách a do 10000,-- je jich mraky... Muzes dat nejake odkazy, kde by se daly sehnat?
jfk Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 tm.watch napsal: jfk napsal: ...Ohlídl bych se po nějakých pěkných mechanikách a do 10000,-- je jich mraky... Muzes dat nejake odkazy, kde by se daly sehnat? ) Ono záleží jaké hodinky se ti líbí a jaké preferuješ a k čemu je budeš používat? Jsou hodinky sportovní, letecké, společenské, atd. Mé oblíbené značky do 10 tisíc jsou Seiko, Poljot, Aviator, Vostok Europe. Mám rád robusní hodinky né žádné prcky ). Odkazy klidně přidám, ale musíš upřesnit o jaký hodinky máš zájem. Samozřejmě jsou i lepší značky hlavně švýcarská produkce co se mi líbí tam je to však už o jiné ceně.
Vrba Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 .. a díval ses na německý ebay ? Zkus třeba tenhle odkaz.. Odkaz: http://cgi.ebay.de/Orig-Breitling-Colt-Qua...1QQcmdZViewItem anebo tenhle - můžeš i sledovat vývoj ceny a jak to dopadne http://cgi.ebay.de/Breitling-Aeromarine-Co...1QQcmdZViewItem
Mancuso Odesláno 4. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Diky vsem za radu, asi se poohlednu po mechanikach.
tm.watch Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 jfk napsal: tm.watch napsal: jfk napsal: ...Ohlídl bych se po nějakých pěkných mechanikách a do 10000,-- je jich mraky... Muzes dat nejake odkazy, kde by se daly sehnat? ) Ono záleží jaké hodinky se ti líbí a jaké preferuješ a k čemu je budeš používat? Jsou hodinky sportovní, letecké, společenské, atd. Mé oblíbené značky do 10 tisíc jsou Seiko, Poljot, Aviator, Vostok Europe. Mám rád robusní hodinky né žádné prcky ). Odkazy klidně přidám, ale musíš upřesnit o jaký hodinky máš zájem. Samozřejmě jsou i lepší značky hlavně švýcarská produkce co se mi líbí tam je to však už o jiné ceně. Tak to jsem spatne pochopil, myslel jsem, ze stale pises o znacne Breitling a cene jejich mechanik do 10 KKc:D
jfk Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 tm.watch napsal: jfk napsal: tm.watch napsal: Muzes dat nejake odkazy, kde by se daly sehnat? ) Ono záleží jaké hodinky se ti líbí a jaké preferuješ a k čemu je budeš používat? Jsou hodinky sportovní, letecké, společenské, atd. Mé oblíbené značky do 10 tisíc jsou Seiko, Poljot, Aviator, Vostok Europe. Mám rád robusní hodinky né žádné prcky ). Odkazy klidně přidám, ale musíš upřesnit o jaký hodinky máš zájem. Samozřejmě jsou i lepší značky hlavně švýcarská produkce co se mi líbí tam je to však už o jiné ceně. Tak to jsem spatne pochopil, myslel jsem, ze stale pises o znacne Breitling a cene jejich mechanik do 10 KKc:D Za tu cenu určitě ne to by jsi se musel spokojit s replikou této značky kde replika kvality ,,B,, stojí kolem 3000,-- a replika kvality,,A,, stojí něco kolem 12000,-- ).
Skeleton Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=66411#p66411
Kid_A Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 jfk napsal: tm.watch napsal: jfk napsal: ) Ono záleží jaké hodinky se ti líbí a jaké preferuješ a k čemu je budeš používat? Jsou hodinky sportovní, letecké, společenské, atd. Mé oblíbené značky do 10 tisíc jsou Seiko, Poljot, Aviator, Vostok Europe. Mám rád robusní hodinky né žádné prcky ). Odkazy klidně přidám, ale musíš upřesnit o jaký hodinky máš zájem. Samozřejmě jsou i lepší značky hlavně švýcarská produkce co se mi líbí tam je to však už o jiné ceně. Tak to jsem spatne pochopil, myslel jsem, ze stale pises o znacne Breitling a cene jejich mechanik do 10 KKc:D Za tu cenu určitě ne to by jsi se musel spokojit s replikou této značky kde replika kvality ,,B,, stojí kolem 3000,-- a replika kvality,,A,, stojí něco kolem 12000,-- ). viz vedlejší vlákno s názvem "test". replika A s hvězdičkou.
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 I tak je 10.000,- za fake vyhozeno z okna, originál je origál a tím nepíši samořejmě o Breitlingu, ale o slušných mechanikách, jak psali kolegové výše, ovšem někomu není rady ani pomoci, tím však nemyslím Tebe
jfk Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 Snow napsal: I tak je 10.000,- za fake vyhozeno z okna, originál je origál a tím nepíši samořejmě o Breitlingu, ale o slušných mechanikách, jak psali kolegové výše, ovšem někomu není rady ani pomoci, tím však nemyslím Tebe A za tyto by jsi byl ochoten dát 3000,-- ). U replik kupuješ jenom vzhled kvalitě moc nevěřím. Kdysi jsem také chtěl pořídit Breitling Navitimer repliku, ale po zvažování pro a proti jsem od toho upustil.
midloch Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 Osobně bych do toho taky nešel, značka Breitling není o kompromisech, buď pořádný a robustní automaty, nebo když kvatz tak model B1, ten by se dal pořídit i jetý za slušný kačky...
midloch Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 ..... navíc už podle sklíčka se mi to vůbec nejeví, moje Chrono Superocean by z důvodu dvojité antireflexe, kterou Breitling na svoje modely dává, nikdy takový takový prasátka neházely...
Návštěvník Snow Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 jfk napsal: Snow napsal: I tak je 10.000,- za fake vyhozeno z okna, originál je origál a tím nepíši samořejmě o Breitlingu, ale o slušných mechanikách, jak psali kolegové výše, ovšem někomu není rady ani pomoci, tím však nemyslím Tebe A za tyto by jsi byl ochoten dát 3000,-- ). U replik kupuješ jenom vzhled kvalitě moc nevěřím. Kdysi jsem také chtěl pořídit Breitling Navitimer repliku, ale po zvažování pro a proti jsem od toho upustil. Ta tyto bych nebyl ochoten dát ani 300,- neb nejsem magor, nesbírám šrot a na nic si nehraju, na co nemám to nekoupím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se