Přejít na obsah

Prosím o radu...

carpatia

Doporučené příspěvky

Pokud by to nevyšlo , tak za ty peníze jsou k mání ještě tyhle http://www.chronoshop.cz/laco-classics/laco-miyota-black-automatik-42

Škoda . Ale nevěš hlavu jak jsem již navrhl .Laco v odkazu jsou technicky úplně stejné hodinky , které jsi chtěla. Liší se pouze ciferníkem a tím , že nemají datum. Jinak se jedná o stejný výrobek . Pokud ti nevadí absence datumovky (na původních Laco hodinkách stejně nebyla ) můžu doporučit . Prodejce má zde na fóru jen ta nejlepší hodnocení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Škoda . Ale nevěš hlavu jak jsem již navrhl .Laco v odkazu jsou technicky úplně stejné hodinky , které jsi chtěla. Liší se pouze ciferníkem a tím , že nemají datum. Jinak se jedná o stejný výrobek . Pokud ti nevadí absence datumovky (na původních Laco hodinkách stejně nebyla ) můžu doporučit . Prodejce má zde na fóru jen ta nejlepší hodnocení.

Pán z obchodu se opravdu snaží, volal mi, že mi ten nový typ hodinek nabídne bez provize a dopravy za 6700 ( v Chronoshopu za 7450,-). Avšak co jsem se dívala, mají ted proti automatice strojek Quartz a já jsem chtěla natahovací:(. Co myslíte? Pořád nad tím uvažuju, prostě mi opravdu padly do oka, ale ta cena už je dost nad..

Odkaz ke komentáři

Pán z obchodu se opravdu snaží, volal mi, že mi ten nový typ hodinek nabídne bez provize a dopravy za 6700 ( v Chronoshopu za 7450,-). Avšak co jsem se dívala, mají ted proti automatice strojek Quartz a já jsem chtěla natahovací:(. Co myslíte? Pořád nad tím uvažuju, prostě mi opravdu padly do oka, ale ta cena už je dost nad..

Tak zpět, mají stále Miyotu...uáááááá, já nevím, mám je za tu cenu vzít?

Odkaz ke komentáři

No nevím . já osobně bych do hodinek s quartz nešel (a za tyhle peníze už vůbec). Mimochodem oni jsou na chronoshopu za 7450 ve dvou variantách mechanické - Miyota: Laco marine Barcelona a quartz: Laco marine Quartz 42. Já osbně mám potíže dát tu cenu i za mechanickou Miyotu natož pak za quartzky. Nechci tě nějak přesvědčovat , vím , že když se člověk zhlídne v něčem , zpravidla nemívá úspěch mu to rozmlouvat . Potřetí ti navrhuji zvážit Laco Miyota black automatic .(odkaz výše). Je to novinka za 5K a lze předpokládat, že do roka je postihne stejný osud jako Marine. to znamená výměna skla a cena hop na horu.

Odkaz ke komentáři

No nevím . já osobně bych do hodinek s quartz nešel (a za tyhle peníze už vůbec). Mimochodem oni jsou na chronoshopu za 7450 ve dvou variantách mechanické - Miyota: Laco marine Barcelona a quartz: Laco marine Quartz 42. Já osbně mám potíže dát tu cenu i za mechanickou Miyotu natož pak za quartzky. Nechci tě nějak přesvědčovat , vím , že když se člověk zhlídne v něčem , zpravidla nemívá úspěch mu to rozmlouvat . Potřetí ti navrhuji zvážit Laco Miyota black automatic .(odkaz výše). Je to novinka za 5K a lze předpokládat, že do roka je postihne stejný osud jako Marine. to znamená výměna skla a cena hop na horu.

Já mám s těmi černými dva problémy, 1. nelíbí se mi písmo číslic, příjde mi takové nějaké laciné a za 2. mám strach, že ten černý ciferník bude v té velikosti 42 na přítele už moc hamátný. Ale hlavní a extrémní problém mám s těmi číslicemi, ty se mi fakt ultranelíbí. Ale radíte mi dobře, rozum mi taky napovídá, že je to už fakt moc drahé, ale pořád mě k nim něco hrozně táhne:). No, zkusím hodit dotaz do chronoshopu, jestli je tam mají v obchodě a dojela bych se podívat, jak vypadají v reálu.

Odkaz ke komentáři

Abych tě ještě více zmátl teď jsou v prodejním vlákně Tyhle Steinhartyjsou sice zase o kousek drahší , ale také o velký kus v kvalitě a zpracování výše.

No, vzhledem k tomu, že jsem z původního stropu 3600 pokročila na 6700, tak tohle už fakt ne. Už takhle bych byla minimálně tři měsíce o chlebu a o vodě. A pak, že ženy nemají pochopení pro mužské vášně a koníčky...:)

Odkaz ke komentáři

Ja bych vzal ty Laco Miyota Black Autmatic 42 z Chronoshopu.

Uz takhle bude puvodni rozpocet precerpan o vice jak 40%.

Jsou to hezky hodinky, designove cisty...

Nevahej...

Když já jsem v některých věcech hroznej detailista, mě na nich prostě vadí ty číslice...Nemůžu si pomoct, sakra...

Odkaz ke komentáři

No nevím jako muž bych si určitě vybral ty černé. Číslice jsou v duchu vintage hodinek a ve tmě svítí (což je na nich pro chlapa velké plus). Další možnost je zkusit jestli ti nedodají za slíbený peníz Laco s tvým původně zamýšleným leteckým dizajnem . Jsou tam dva modely.

Odkaz ke komentáři

No nevím jako muž bych si určitě vybral ty černé. Číslice jsou v duchu vintage hodinek a ve tmě svítí (což je na nich pro chlapa velké plus). Další možnost je zkusit jestli ti nedodají za slíbený peníz Laco s tvým původně zamýšleným leteckým dizajnem . Jsou tam dva modely.

Jenže přítel je takový trochu bohémský typ, má dlouhé vlasy a poslouchá Led Zeppelin, takže se mu k němu nějak více hodí ty hnědé. To už mně taky napadlo, ale tam jsou ty parametry vlastně naprosto stejné, takže se už jedná jen o vzhled a v tom případě jsem nějak přesedlala na ty Barcelony:). Ještě by mě zajímalo, co si myslíte o hodinkách Messerschmitt, konkrétně: http://hodinky.inshop.cz/messerschmitt/messerschmitt-c672-322-262-42b.html. Ovšem opět Quartz:(.

Odkaz ke komentáři

To už by snad bylo lepší si koupit ty podle tvého původního záměru než tyhle ,, módní quartzky,,. Pokud ti sedí styl leteckých uvažoval bych o Laco Flieger Augsburg nebo Laco Flieger Aachen. (k vidění na chronoshopu). Možná když požádáš pána co ti slíbil slevu na Mariny .... aby stejné učinil pro letecké?? nevím. Každopádně tvůj poslední objev je podle mě cestou na začátek .

Odkaz ke komentáři

To už by snad bylo lepší si koupit ty podle tvého původního záměru než tyhle ,, módní quartzky,,. Pokud ti sedí styl leteckých uvažoval bych o Laco Flieger Augsburg nebo Laco Flieger Aachen. (k vidění na chronoshopu). Možná když požádáš pána co ti slíbil slevu na Mariny .... aby stejné učinil pro letecké?? nevím. Každopádně tvůj poslední objev je podle mě cestou na začátek .

Já si to tak trochu myslela, ale nevyznám se, tak se ptám:)

Odkaz ke komentáři

Těžko říct možná se pletu , ale je to nejspíše jen lépe převlečený číňan. Takže pokud sis ještě nevybrala , bude lépe to nechat trochu rozležet .Podle toho co jsem zatím tady viděl bych řekl .Že pokud chceš kvalitní značkové mechanické hodinky vojenského střihu :

1.Laco marine s miyotou (oslovily tě a seženeš je se slevou 6.7K)

2.Laco automatic černé (stejné hodinky a jiným ciferníkem , bez safírového skla za cenu 5K)

3.Laco letecké (dvě varianty , dizajnově nejvíce odpovídající tvému požadavku se safírem za 7.45K)

4.Zepelin s miyotou (civilnější provedení , bez safíru 6.4K)

když to tedy shrnu

ekonomická varianta č.2

nevíce oblíbené č.1

nejvíce podobné původnímu záměru č.3

za sebe bych vybral 2. Tobě doporučuji 1.

O nákupu ze zahraničí bych raději v případě dárku moc neuvažoval . Není nad to pokud máš servis a záruku pěkně na dosah.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za shrnutí. Zítra se skočím mrknout do Chronoshopu na ty Laco, abych viděla ten rozměr v reálu, provedení apod. a pak se definitivně rozhodnu. Už mám z toho hlavu jako pátrací balón, nehledě na to, že se mám učit památkovou péči a místo toho tady lustruju stránky s hodinkami:).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...