tomek Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Jsou vážně hezké. Můžu poprosit o nějaké foto na ruce?
Micey Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2013 tomek: Co bys nemoh:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
romanbenes Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Jsou vážně pěkný. Ze začátku mi připadaly takový trochu strarosvětský, s tím drážkováním kolem a do lístečku tvarovanou hodinovkou, ale čím dál jsem se na ně koukal, tím více se mi líbily. Já si nakonec vybral typ Hamilton Khaki Pioneer - stějně vypadající, ale bez datumovky a s jinou korunkou. Jen se bohužel nedají moc dobře sehnat, tak čekám, až se jednou objeví. A já vím, že se dočkám :-)Gratuluji, moc pěkný.P.S. Jakou máš ruku? Vypadají na té fotce opticky menší - to se mi líbí, že zas tak "nevyčuhují".
Micey Odesláno 20. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2013 romane, tak nějak mezi 18 a 19 cm. Vypadaj větší na tý fotce, na ruce působěj decentně..
dissidentagressor Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Opravdu moooc krásný, ať ti dělaj radost
mlsoun1 Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Prostě nádherný hodinky.Ten vintage vzhled nemá chybu.Moc a moc Ti gratuluji a taky závidím,abych byl upřímnej.
Micey Odesláno 10. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2015 To by mě zajímalo, u koho nakonec skončily:) Nebudete někdo tydle Fordovky, nebo jiný Pioneery (klíďo manuál), nebo třeba H70595593, nebo tak něco, prodávat? Chtěl by je tchán a nový jsou nějaký hrozně drahý..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se