Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, seznamte se prosím s výsledkem víkendovýho vejletu a mojí první zcela nečekanou a impulzivní koupí.

Poslední dobou opět počučuju po novym kousku, potácel jsem se od pořádnejch diverů přes decentí Mida.. no však to znáte. Nakonec na mě v Drážďanech vykoukly tyhle fešandy, zlevněný na polovinu doporučený ceny - líběj se mi odjakživa a za ty prachy by byl hřích je nevzít. Co si budem povídat, roli hrálo i to, že až mě za čtrnáct dní předvídatelně omrzej, budu na nich tratit maximálně pár stovek.

Takže, Hamilton Team Earth, s Indyho podpisem na dýnku - upřímně řečeno, historii/druh tohodle spojení jsem nezkoumal a moc mě nezajímá - asi nějaká ta záchrana země a vesmíru a lidstva. Jednou mi třeba ještě všichni poděkujete..http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif

42mm, údajně slabej vnitřní AR (já ho moc nevidim). Safír, plný dýnko (hurá!), celý broušený. Akorát dýnko se leskne jako prase - když se správně nastavíte, vidíte se tam jak v zrcadle a připadáte si jako Harrison, hehe. Decentní výška pouzdra, údaje dohledatelný na netu.

Maj parádní barvu lumi - moc se mi to nedaří (mobil a blbý světlo) vyfotit, ale působí to krásně vimtážně. Cifr je hořkočokoládovej.

Zajímavá věc je řemen - jemně strukturovanej (buvol?), krásně měkkej.. potud bez výhrad. Bohužel ho ale poněkud zbytečně překombinovali, samej zbytečnej cvoček a kovový očko (zcela nepoužitelný) a dvojitá..hm.. konstrukce.

Dělaj (aspoň na mě) moc dobrej subjektivní dojem - působěj tak jako chlapsky. Bude to tou relativně menší velikostí (vypadaj menší), vintage lookem.. Na ruce z nich mám výbornej pocit.

Mínusy - částečně ten řemen, zvykl jsem si na šroubovací korunku (ale to by byla blbost). Jinak zatim paráda. Koukal jsem, že jste tady dost negativně hodnotili datumovku - no, bez ní by byly čistší. Jako většina hodinek:) Nicméně, je prťatá, naživo nevadí a hlavně, já na datum koukám častějc než na hodiny.

Jo! A docela i svítěj. Na čtvrtej pokus se mi konečně podařilo mít svítící Hamiltony:)

Celkově - nadšení za pusu.

Omluva za fotky, mobilem a v šeru. Budu přidávat doufejme lepší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

cretino: Kolik máš ruku? To bude jenom předsudek, náhodou to neni špatný, nemít furt vzadu hluboko v hlavě otázečku, jestli si těma velkejma hodinkama třeba něco nekompenzuju.. tongue.gif

Odesláno

Zdravím, seznamte se prosím s výsledkem víkendovýho vejletu a mojí první zcela nečekanou a impulzivní koupí.

se nedivím... dobrý impulz

paráda, krásné pseudovintage.... až tě někdy náhodou omrzí, dej mi vědět!

;)

:notworthy:

Odesláno

se nedivím... dobrý impulz

paráda, krásné pseudovintage.... až tě někdy náhodou omrzí, dej mi vědět!

;)

:notworthy:

Tak to musíš do fronty :-)

Ještě jednou gratuluju k nákupu, jsou parádní :-)

Odesláno

Micey: Já tam byl nějak hned po otevření krámů, lehce po desáté hodině. Nevadí, nakonec jsem si koupil zde na fóru nabízené Hamilton Khaki UTC Auto :)

Odesláno

Konečně světlo, použitelný i pro můj mobil:)

Odesláno

Jsou strašně dobrý. Teda ještě o trošku víc mě baví ty mechaniky bez datumky, ale i tak jsou fakt krásný. No, až tě teda fakt omrzí, tak víš, kde hledat kupce. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...