Micey Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Zdravím, seznamte se prosím s výsledkem víkendovýho vejletu a mojí první zcela nečekanou a impulzivní koupí. Poslední dobou opět počučuju po novym kousku, potácel jsem se od pořádnejch diverů přes decentí Mida.. no však to znáte. Nakonec na mě v Drážďanech vykoukly tyhle fešandy, zlevněný na polovinu doporučený ceny - líběj se mi odjakživa a za ty prachy by byl hřích je nevzít. Co si budem povídat, roli hrálo i to, že až mě za čtrnáct dní předvídatelně omrzej, budu na nich tratit maximálně pár stovek. Takže, Hamilton Team Earth, s Indyho podpisem na dýnku - upřímně řečeno, historii/druh tohodle spojení jsem nezkoumal a moc mě nezajímá - asi nějaká ta záchrana země a vesmíru a lidstva. Jednou mi třeba ještě všichni poděkujete..http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif 42mm, údajně slabej vnitřní AR (já ho moc nevidim). Safír, plný dýnko (hurá!), celý broušený. Akorát dýnko se leskne jako prase - když se správně nastavíte, vidíte se tam jak v zrcadle a připadáte si jako Harrison, hehe. Decentní výška pouzdra, údaje dohledatelný na netu. Maj parádní barvu lumi - moc se mi to nedaří (mobil a blbý světlo) vyfotit, ale působí to krásně vimtážně. Cifr je hořkočokoládovej. Zajímavá věc je řemen - jemně strukturovanej (buvol?), krásně měkkej.. potud bez výhrad. Bohužel ho ale poněkud zbytečně překombinovali, samej zbytečnej cvoček a kovový očko (zcela nepoužitelný) a dvojitá..hm.. konstrukce. Dělaj (aspoň na mě) moc dobrej subjektivní dojem - působěj tak jako chlapsky. Bude to tou relativně menší velikostí (vypadaj menší), vintage lookem.. Na ruce z nich mám výbornej pocit. Mínusy - částečně ten řemen, zvykl jsem si na šroubovací korunku (ale to by byla blbost). Jinak zatim paráda. Koukal jsem, že jste tady dost negativně hodnotili datumovku - no, bez ní by byly čistší. Jako většina hodinek:) Nicméně, je prťatá, naživo nevadí a hlavně, já na datum koukám častějc než na hodiny. Jo! A docela i svítěj. Na čtvrtej pokus se mi konečně podařilo mít svítící Hamiltony:) Celkově - nadšení za pusu. Omluva za fotky, mobilem a v šeru. Budu přidávat doufejme lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 super kauf perfektne su, gratulujem ! jedine ten datum by mohol byt vo farbe ciferniku, bolo by to tip top ;-)
cretino Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 moc pekne hodinky, gratulujem... takyto typ puzdra sa paci aj mne, akurat ze ho nerobia vo velkostiach mne vyhovujucich
Micey Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 cretino: Kolik máš ruku? To bude jenom předsudek, náhodou to neni špatný, nemít furt vzadu hluboko v hlavě otázečku, jestli si těma velkejma hodinkama třeba něco nekompenzuju..
cretino Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 ruku mam tak 19,5cm a tak nejako celkovo nie som utleho vzrastu (193cm, 104kg).. take cisla ako 47,48 mi dokonale sedia - vid Tvoje byvale Lüm-Tec 500M
misoo Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 cretino chlap jak hora, jemu niesu ziadne hodinky privelke...
cretino Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 (upraveno) ..taka velka chodiaca obluda, Miso ma pravdu (dam si to pod avatar) Upraveno 21. ledna 2013 uživatelem cretino
Zdeneli Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Ten řemen bych řekl, že je sob. Takhle zblízka se mi líběj.
Quido Morava Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Zdravím, seznamte se prosím s výsledkem víkendovýho vejletu a mojí první zcela nečekanou a impulzivní koupí. se nedivím... dobrý impulzparáda, krásné pseudovintage.... až tě někdy náhodou omrzí, dej mi vědět!
RobertPlant Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 V sobotu jsem tam na ně koukal, v Karstadtu. Svět je opravdu malej
Micey Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Robert: Haha, dobrý. V kolik? Máš kliku, žes mi je nevyfouk:)
pecouldek Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Moc krasne, elegantni hodinky... Gratulacka...
financ Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 se nedivím... dobrý impulzparáda, krásné pseudovintage.... až tě někdy náhodou omrzí, dej mi vědět! Tak to musíš do fronty :-)Ještě jednou gratuluju k nákupu, jsou parádní :-)
ouskavl Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Tenhle chlapec má dlouhodobě povedenej vkus!
Micey Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 ouskavl: Nemá prachy, tak musí mít aspoň ten vkus..
RobertPlant Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Micey: Já tam byl nějak hned po otevření krámů, lehce po desáté hodině. Nevadí, nakonec jsem si koupil zde na fóru nabízené Hamilton Khaki UTC Auto
Micey Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Konečně světlo, použitelný i pro můj mobil:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Jsou strašně dobrý. Teda ještě o trošku víc mě baví ty mechaniky bez datumky, ale i tak jsou fakt krásný. No, až tě teda fakt omrzí, tak víš, kde hledat kupce.
Micey Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2013 emef: Sakra to už jsi třetí, takovej úspěch jsem ještě se žádnejma neměl:)
emef Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Asi dobrej kauf. emef: Sakra to už jsi třetí, takovej úspěch jsem ještě se žádnejma neměl:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se