Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kamarád má tyhle nighthawky,měl jsem je v ruce a super,zpracováním se mi líbí,jen mají minerál(alespoň myslím),což mi prijde škoda.Jinej kámoš pár let nosí Wengery a je taky spokojenej...já bych každopádně volil Citizeny,jeden z mála modelů,který se mi líbí.

Odesláno

Na obhajobu Wengeru musim poznamenat, vlastnim Wengery Therragraph a od te doby co jsem je zde na foru vymenil jsem je neserizoval a za cca dva mesice delaji sek..du do plusu. Myslim, ze velmi pekna odchylka. Jsou to tyto http://www.hodinkywe...ph-01.0541.102/

[/quote

Souhlas, mám léta AquaGraphy a když to tak zpětně vezmu zpět, tak jse problém s přesností zatím nikdy nějak překvapivě řešit nemusel.

Odesláno

No, to by me taky otravilo. Prehledl jsem 2x vymenu strojku. Prijde mi to jako tak nepravdepodobna nahoda, ze bych klidne uveril, ze te prodejce tahal za nos. Strojek nevymenil ale nechal opravit a asi to nebylo koser - ta oprava. Prijde mi to jinak jako strasna nahoda.

Jo to si myslím taky, že mi jen kecali. Nicméně teď se už pravdu nedozvím a v podstatě je mi to i celkem jedno. Výsledek to má akorát ten, že ačkoli se mi wengery designově stále líbí, už bych si je nekoupil a ani je nikomu nedoporučím.

Odesláno

S nákupem Citizen mam výbornou zkušenost na německém amazonu. Konkrétně tvoje jsou myslím tyhle. Poštovné bývá 3? a do týdne je máš doma bez dalších komlipkací. P.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak dnes jsem objednal Citizenky z http://www.ihodinarstvi.cz , tak jsem zvědav, snad nebude žádný problém. Už jsem fakt natěšenej a nedočkavej. :-) Díky za vaše příspěvky ..

ihodinarstvi.cz je neautorizovanej prodejce kterej je na ofiko stránkách citizenu vedenej na takovim black-listu tak pak napiš jak je to se zárukou jestli je mezinárodní ....

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...