Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem, zakoukal jsem se do Steinhart OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED ev. provedení BLACK. Jsou to velký a těžký hodinky, ale ty mám rád. Jaké máte s touto značkou zkušenosti co se týče kvality provedení, spolehlivosti, přesnosti apod.?

Díky, Radek

post-26054-051533700 1359089799.jpg

Odesláno (upraveno)

Ono znacka fajn spracovanie dobre strojcek je eta len to ze ze Steinhart vyraba zvacsa rolexlike produkciu a to tu mnohym nevonia... Ked mas rad poriadne masivne hodinky tak to by som bral bud http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-triton-30atm-dual-time alebo http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-triton-100-atm-stainless-steel toto su podla ma originalnejie hodinky z produkcie steinhart ako co si postol ty ... Pripadne zverejni kriteria ktore mas a tunajsie osadenstvo ti isto dobre poradi ;)

Upraveno uživatelem Davros
Odesláno

Steiny jsou v pohodě. Kvalita i zpracování v této cenové relaci je o.k. Strojky swiss made. Někomu vadí řada OCEAN 1, která je "rolexlike", ale jinak jsou fajn. Spousta členů hodinky této značky vlastní nebo s touto značkou začínala.Některé modely mají opravdu pěkné :) Tyhle se mě docela taky líbí. Pokud se líbí tobě, tak bych se vůbec nebál a šel do nich.

Odesláno

Ono znacka fajn spracovanie dobre strojcek je eta len to ze ze Steinhart vyraba zvacsa rolexlike produkciu a to tu mnohym nevonia... Ked mas rad poriadne masivne hodinky tak to by som bral bud http://www.chronosho...30atm-dual-time alebo http://www.chronosho...stainless-steel toto su podla ma originalnejie hodinky z produkcie steinhart ako co si postol ty ... Pripadne zverejni kriteria ktore mas a tunajsie osadenstvo ti isto dobre poradi ;)

Díky za tipy, tyhle taky znám, ale jednak je mám rád ocelový tah a tak nějak klasičtěší vzhled.

Odesláno (upraveno)

Steiny jsou v pohodě. Kvalita i zpracování v této cenové relaci je o.k. Strojky swiss made. Někomu vadí řada OCEAN 1, která je "rolexlike", ale jinak jsou fajn. Spousta členů hodinky této značky vlastní nebo s touto značkou začínala.Některé modely mají opravdu pěkné :) Tyhle se mě docela taky líbí. Pokud se líbí tobě, tak bych se vůbec nebál a šel do nich.

Díky, zaujaly mě hned na první pohled, a to je průser :-) S "rolexlike" má "problém" víc značek mám pocit, ale na druhou stranu je z čeho vybírat :-)Četl jsem tady nějaký starší vlákna, kde na tuhle značku moc chvály nebylo, ale to nebyla to žádná masovka, takže jsem zatím klidnej.

Upraveno uživatelem rfido
Odesláno

A co oris mido certina tissot glycine vsetky robia potapky mrkni na ne mozno ti nieco padne do oka alebo ked ti az tak strasne padli do oka tie steinharty tak nevahaj ;)

Odesláno (upraveno)

A co oris mido certina tissot glycine vsetky robia potapky mrkni na ne mozno ti nieco padne do oka alebo ked ti az tak strasne padli do oka tie steinharty tak nevahaj ;)

Na všechny jsem koukal a u Orisu se mi taky jedny líbí, ale tyhle Steinharty mě hned zaujaly. Takže nikdo tady nemá s něma zkušenost? Kvalita/poruchovost apod.? Na vláknech jsem něco četl, ale šlo o poměrně starý informace a bylo by fajn tady potkat někoho s tímhle modelem.Steinhart, mimo jiné, uvádí, že jsou velmi odolné konstrukce, tak by mě zajímala realita zkušenosti, aby poprvé co zavadim o futra nepřišel o lunetu :-) - samozřejmě to myslím s nadsázkou :-)

Upraveno uživatelem rfido
Odesláno (upraveno)

Nemám tedy tento model, ale OCEAN 1, ETA šlape spolehlive mesicni odchylku mam +20s. Kvality bych se nebál jsou to velmi bitelne hodinky a snesou i velmi hrube zachazeni, lunetou jsem nekolikrát zavadil o futra a po 3 letech mam viditelne stopy pouze na lunete a vlasove škrábance na tahu a pouzdru. Pouzivam je spise na praci, kdy si nechci poskrabat Colty a Stowy.

Setkal jsem se nekolikrat s reakci lidi, ze jde o pekne "fejky", ale me na tom nesejde a delaji mi radost. Takze pokud se ti osobne libi, tak bych si je koupil a neresil to dal.... Stejne te casem omrzi a budes chtit dalsi hodinky.

Omlouvam se za diakritiku, pisu z iPadu

Upraveno uživatelem matejCZ
Odesláno

Nemám tedy tento model, ale OCEAN 1, ETA šlape spolehlive mesicni odchylku mam +20s. Kvality bych se nebál jsou to velmi bitelne hodinky a snesou i velmi hrube zachazeni, lunetou jsem nekolikrát zavadil o futra a po 3 letech mam viditelne stopy pouze na lunete a vlasove škrábance na tahu a pouzdru. Pouzivam je spise na praci, kdy si nechci poskrabat Colty a Stowy.

Setkal jsem se nekolikrat s reakci lidi, ze jde o pekne "fejky", ale me na tom nesejde a delaji mi radost. Takze pokud se ti osobne libi, tak bych si je koupil a neresil to dal.... Stejne te casem omrzi a budes chtit dalsi hodinky.

Omlouvam se za diakritiku, pisu z iPadu

Fajn, někdo kdo je aktuálně má :-) No tak to máš těžký, taky jsem se už setkal, že mi někdo řekl, že mám pěkný fejky Breitlingů a že o nějakých takových taky uvažuje - co jim na to má člověk říct...., asi nejspíš to, ať si je koupí a cestou ať se staví u vietnamců na tržnici a svý starý koupí kabelku Vuitton, ať si taky užije luxusu :-) Já mám už bytelný troje Wengery, ale tyhle se mi prostě líbí, a taky jsou navíc bytelný, nemůžu si pomoct. Na druhou stranu když je budu střídat, tak budu muset pořád hlídat, aby se mi automat nezastavil, abych to nemusel pořád seřizovat :-(

Odesláno

nebo poridis nejak winder a nebus to muset resit

Nojo, vidíš, dobrej nápad, že mě to hned nenapadlo, ať si vrní ve skříni a bylo by po starosti :-)

Odesláno

Nojo, vidíš, dobrej nápad, že mě to hned nenapadlo, ať si vrní ve skříni a bylo by po starosti :-)

A jako na zavolanou ma ted Afri v prodejnim vlaknu jeden idealne pro tebe Winder na jedny watche za 2k to je ideal

Odesláno

Tady máš makro fotky http://forums.watchu...zel-532560.html

Měl bych ale velké dilema,na zahraničních forech jsem někde(a už to znovu nemůžu najit) četl,k čemu je tam vlastně to rozšíření na 44mm se stejnym cifrem ze 42.Jasně že to všichni víme,jen aby to vypadalo jako velký vzor s Rolex lock systémem.A právě u Steinů mi přijde,že to tam nepatří,na rozdíl od Rolexu.Jinak podle zkušeností lidí co je měli je vše ok,zvláště ted s tou keramickou lunetou,ta původní byla dost náchylná na šrámy.Ale kontaktuj Chronoshop s délkou čekací doby.

steinhartgmt-ocean1blackred%284%29.jpg steinhartoceanforty-fourgmtblue-red%287%29.jpg

Odesláno

Tady máš makro fotky http://forums.watchu...zel-532560.html

Měl bych ale velké dilema,na zahraničních forech jsem někde(a už to znovu nemůžu najit) četl,k čemu je tam vlastně to rozšíření na 44mm se stejnym cifrem ze 42.Jasně že to všichni víme,jen aby to vypadalo jako velký vzor s Rolex lock systémem.A právě u Steinů mi přijde,že to tam nepatří,na rozdíl od Rolexu.Jinak podle zkušeností lidí co je měli je vše ok,zvláště ted s tou keramickou lunetou,ta původní byla dost náchylná na šrámy.Ale kontaktuj Chronoshop s délkou čekací doby.

steinhartgmt-ocean1blackred%284%29.jpg steinhartoceanforty-fourgmtblue-red%287%29.jpg

Dodací lhůty špatný, teda hooodně špatný, objednávat se dají až od 1. dubna, takže žádná hitparáda.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...