Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mam nove seiko atlas a aj ked som s nimi ešte nebol vo vode ako nahle sa ochladi skličko tak sa orosia vie mi niekdo poradit čo stým mam robit .Hodinky su bez dokladu takže reklamacia je pas.Za dobre rady vopred dakujem

Odesláno

Ideální by asi bylo je otevřít a nechat vyschnout v bezprašném prostředí. Možná by pomohlo nechávat je přes noc v teple s vyšroubovanou a vytaženou korunkou. S tím teplem to ale nepřežeň, na topení je určitě nedávej.

Odesláno

už som skušal dal som na radiator nie horuci a vyšroboval som korunku na celu noc no akoložim skličkom na studene trebar v ladničke na sklo tak sa orosia skušal som aj fenom bojim sa ako to bude s vodotesnostou či ich vobec budem moct namočit aj ked su to 200m

Odesláno
mam nove seiko atlas a aj ked som s nimi ešte nebol vo vode ako nahle sa ochladi skličko tak sa orosia vie mi niekdo poradit čo stým mam robit .Hodinky su bez dokladu takže reklamacia je pas.Za dobre rady vopred dakujem

Donest k autorizovanemu hodinari a nechat vyzkouset, popripade pretesnit. Me tohle Atlasy nedelaji.

Odesláno

chcem poslat k oprave hodinarstvi TAKTIK Otakar Šafranek Benešou mate s nim niekto skusenosti?alebo poradte iny dobry pozaručny servis seiko

• po 2 týdnech...
Odesláno

takže problem s rosenim odstraneny,oprava 200.-sk,serizny pristup,ked som hodinarovy povedal že som dal hodinky do mraziaku tak si určite pomyslel omne svoje,neviem či sa tu može nazov firmy ale ak bude problem s hodinkami určite sa obratim tam zlatnictvo K.I.M Gold Pieštany

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...