Jump to content

Recommended Posts

Posted

mam nove seiko atlas a aj ked som s nimi ešte nebol vo vode ako nahle sa ochladi skličko tak sa orosia vie mi niekdo poradit čo stým mam robit .Hodinky su bez dokladu takže reklamacia je pas.Za dobre rady vopred dakujem

Posted

Ideální by asi bylo je otevřít a nechat vyschnout v bezprašném prostředí. Možná by pomohlo nechávat je přes noc v teple s vyšroubovanou a vytaženou korunkou. S tím teplem to ale nepřežeň, na topení je určitě nedávej.

Posted

už som skušal dal som na radiator nie horuci a vyšroboval som korunku na celu noc no akoložim skličkom na studene trebar v ladničke na sklo tak sa orosia skušal som aj fenom bojim sa ako to bude s vodotesnostou či ich vobec budem moct namočit aj ked su to 200m

Posted

Když nechtějí vyschnout, tak asi vodotěsné stále budou, ale ta vlhkost uvnitř jim dobře dělat nebude, doporučuji otevřít..

Posted
mam nove seiko atlas a aj ked som s nimi ešte nebol vo vode ako nahle sa ochladi skličko tak sa orosia vie mi niekdo poradit čo stým mam robit .Hodinky su bez dokladu takže reklamacia je pas.Za dobre rady vopred dakujem

Donest k autorizovanemu hodinari a nechat vyzkouset, popripade pretesnit. Me tohle Atlasy nedelaji.

Posted

chcem poslat k oprave hodinarstvi TAKTIK Otakar Šafranek Benešou mate s nim niekto skusenosti?alebo poradte iny dobry pozaručny servis seiko

• 2 weeks later...
Posted

takže problem s rosenim odstraneny,oprava 200.-sk,serizny pristup,ked som hodinarovy povedal že som dal hodinky do mraziaku tak si určite pomyslel omne svoje,neviem či sa tu može nazov firmy ale ak bude problem s hodinkami určite sa obratim tam zlatnictvo K.I.M Gold Pieštany