Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zakoupil jsem tyhle hóóódně jeté Primky pro svoji sbírku Prim automatů.

Stav je mizerný, ale jinak se mi hodně líbí. Ještě jsem je nikdy neviděl.

Mám prosbu - nemáte je někdo v dobrém originálním stavu a neposlali byste mi foto, prosím?

Je mi jasné, že ty ručičky určitě nejsou originální. Nevíte někdo, jaké tam byly původně?

Děkuji.

No a pokud je máte někdo v lepším stavu, rád je koupím ;)

Odesláno

NIGHTinGALE - neváhej a využij nabídky a ještě si nech vyměnit ručky - patří tam rozhodopádně jiné.

Jinak mám ty tvé jako NOS - pokud budeš chtít, tak ti je nafotím, ale ne teď - spíše na denním světle.

Odesláno
NIGHTinGALE - neváhej a využij nabídky a ještě si nech vyměnit ručky - patří tam rozhodopádně jiné.

Jinak mám ty tvé jako NOS - pokud budeš chtít, tak ti je nafotím, ale ne teď - spíše na denním světle.

Nafoť, už se těším.

Odesláno
Ty jsou krásný... Prodáš???

Bohužel nemohu sloužit. Jsou to jediné TV automaty co mám. :/

Každá věc má svou cenu, se říká...

Pokud bych ti dal jiné TV automaty a nějakou tu korunu připlatil, řekl bys "ano" ??? ;)

Odesláno

Nerad bych se s nimi loučil. Už jsme si na sebe tak nějak zvykli. :)

Prožili jsme toho spolu dost: -výhra v aukru asi za 130Kč (měly rozmazanou fotku, tak si jich nikdo nevšim)

-vyčištění strojku a seřízení hodinářem

-výměna prasklého skla

-koupě řemenu do barvy...

Zkrátka už patříme k sobě :D

Odesláno

Totiž číselník lila mám a je navěky pevně uschován v trezoru s tím, že jej opustí v okamžiku, kdy se mi

podaří na burzer nebo ma blešáku získat onu vnitřní vložku.

Odesláno

Slíbené foto - je to přestavba do NOS pouzdra. Nakonec jsem to stejně fotil s bleskem.

Na těch fotkách je vidět i to, co je běžným okem je nepozorovatelné (sebemenší škrábance atd.).

Odesláno
Slíbené foto - je to přestavba do NOS pouzdra. Nakonec jsem to stejně fotil s bleskem.

Na těch fotkách je vidět i to, co je běžným okem je nepozorovatelné (sebemenší škrábance atd.).

Hezké, ale mají jiné pouzdro než ty, co jsem uvedl já.

Nicméně, jsou na prodej?

Odesláno

Hezké, ale mají jiné pouzdro než ty, co jsem uvedl já.

Nicméně, jsou na prodej?

Máš recht - přehlédnul jsem to. Jinak ty mé na prodej nejsou.

Odesláno
A to je důvod toho, že nejsou na prodej - ostatním by bylo smutno! :D

Nááádherááá !!!

Horní řada - první zleva vidím poprvé. To se fakt dělalo? Nešlo by větší foto, prosím?

Horní řada - první zprava. Ty považuji za nejkrásnější televizky od Primu. Ale asi se jich dělalo málo nebo na ně nemám štěstí :(

Dolní řada - první zprava. To jsou asi ty moje, ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...