NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 Zakoupil jsem tyhle hóóódně jeté Primky pro svoji sbírku Prim automatů. Stav je mizerný, ale jinak se mi hodně líbí. Ještě jsem je nikdy neviděl. Mám prosbu - nemáte je někdo v dobrém originálním stavu a neposlali byste mi foto, prosím? Je mi jasné, že ty ručičky určitě nejsou originální. Nevíte někdo, jaké tam byly původně? Děkuji. No a pokud je máte někdo v lepším stavu, rád je koupím
Pal Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 Já mám tuhle lila variantu. Ručky jsou original.
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2007 Ty jsou krásný... Prodáš???
accutron Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 jestli máš zájem o originální a hlavně NOS zapoudření na tyto hodinky, tak bych mohl sloužit
georg Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 NIGHTinGALE - neváhej a využij nabídky a ještě si nech vyměnit ručky - patří tam rozhodopádně jiné. Jinak mám ty tvé jako NOS - pokud budeš chtít, tak ti je nafotím, ale ne teď - spíše na denním světle.
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2007 NIGHTinGALE - neváhej a využij nabídky a ještě si nech vyměnit ručky - patří tam rozhodopádně jiné. Jinak mám ty tvé jako NOS - pokud budeš chtít, tak ti je nafotím, ale ne teď - spíše na denním světle. Nafoť, už se těším.
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2007 jestli máš zájem o originální a hlavně NOS zapoudření na tyto hodinky, tak bych mohl sloužit Super, posílám mail.
Pal Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Odesláno 6. března 2007 Ty jsou krásný... Prodáš??? Bohužel nemohu sloužit. Jsou to jediné TV automaty co mám. :/
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2007 Ty jsou krásný... Prodáš??? Bohužel nemohu sloužit. Jsou to jediné TV automaty co mám. :/ Každá věc má svou cenu, se říká... Pokud bych ti dal jiné TV automaty a nějakou tu korunu připlatil, řekl bys "ano" ???
Pal Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Odesláno 6. března 2007 Nerad bych se s nimi loučil. Už jsme si na sebe tak nějak zvykli. Prožili jsme toho spolu dost: -výhra v aukru asi za 130Kč (měly rozmazanou fotku, tak si jich nikdo nevšim) -vyčištění strojku a seřízení hodinářem -výměna prasklého skla -koupě řemenu do barvy... Zkrátka už patříme k sobě
Mikina Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Odesláno 6. března 2007 Kdyby náhodou někde byla zbytečná vnitřní lila vložka.......
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2007 Kdyby náhodou někde byla zbytečná vnitřní lila vložka....... ... tak bych tě přeplatil a koupil ji
Mikina Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Totiž číselník lila mám a je navěky pevně uschován v trezoru s tím, že jej opustí v okamžiku, kdy se mi podaří na burzer nebo ma blešáku získat onu vnitřní vložku.
georg Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Slíbené foto - je to přestavba do NOS pouzdra. Nakonec jsem to stejně fotil s bleskem. Na těch fotkách je vidět i to, co je běžným okem je nepozorovatelné (sebemenší škrábance atd.).
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Slíbené foto - je to přestavba do NOS pouzdra. Nakonec jsem to stejně fotil s bleskem. Na těch fotkách je vidět i to, co je běžným okem je nepozorovatelné (sebemenší škrábance atd.). Hezké, ale mají jiné pouzdro než ty, co jsem uvedl já. Nicméně, jsou na prodej?
Karlos Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Kdyby náhodou někde byla zbytečná vnitřní lila vložka....... Byla, jenže...
georg Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Slíbené foto - je to přestavba do NOS pouzdra. Nakonec jsem to stejně fotil s bleskem. Na těch fotkách je vidět i to, co je běžným okem je nepozorovatelné (sebemenší škrábance atd.). Hezké, ale mají jiné pouzdro než ty, co jsem uvedl já. Nicméně, jsou na prodej? Máš recht - přehlédnul jsem to. Jinak ty mé na prodej nejsou.
georg Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 A to je důvod toho, že nejsou na prodej - ostatním by bylo smutno!
georg Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Plus k nim ještě tyhle - ale to je jiný strojek - kalibr 69.
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2007 A to je důvod toho, že nejsou na prodej - ostatním by bylo smutno! Nááádherááá !!! Horní řada - první zleva vidím poprvé. To se fakt dělalo? Nešlo by větší foto, prosím? Horní řada - první zprava. Ty považuji za nejkrásnější televizky od Primu. Ale asi se jich dělalo málo nebo na ně nemám štěstí Dolní řada - první zprava. To jsou asi ty moje, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se