RobertPlant Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Při toulkách po světě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RobertPlant Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 (upraveno) Od tý doby, co mám už jenom jedny hodinky, tak si začínam uvědomovat, jak moc univerzální jsou - jdou do obleku, na pláž, do kavárny. Chtělo by to na ně na léto Rios Bass ale Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. května 2014 uživatelem RobertPlant
misoo Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Gratulujem, velmi pekne hodinky! Uzivaj dlho a dobre! Na leto (a nielen na leto) by to chcelo tah
RobertPlant Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Ten je suprovej a fakt jim sluší, na tahu s jejich 300m vodotěsností už to jsou úplně univerzálky. No kdyby ho někdo měl a chtěl se zbavit.. (nulová šance, zatím to stále vypadá, že na fóru jsou jenom jedny)
RobertPlant Odesláno 8. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2014 (upraveno) Vzhledem k pochybám k mému úzkému zápěstí dávám do ringu pár fotek z internetu. Furt mě baví a nějak nemůžu najít další mezicíl v mé chronocestě (Zatím jsem platonicky zamilován do Omeg Seamaster 2254.50, tak snad se poštěstí) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (http://www.celebs-ark.net/image/c201111251500.jpg) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (http://adventika.ru/images/products/Hamilton-H77505535/H77505535-03.jpg) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (http://adventika.ru/images/products/Hamilton-H77505433/H77505433-03.jpg) Upraveno 8. června 2014 uživatelem RobertPlant
RobertPlant Odesláno 2. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Zkusil jsem na ně RIOS NEXT, podle mě dobré! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Adame, dej tam origo řemen ( mám na něm nově Hamilton X copter a naprostá spokojenost ).
Návštěvník Jagman Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Safra ty sou! Nedělaj noudejt?Takhle na suby jen tak nenašetřím
RobertPlant Odesláno 2. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Kuncák: Origo tmavě hnědej řemen z nich dělá podle mě moc usedlý hodinky zbytečně. Jagman: Stojí překvapivě rozumnou částku, to našetřený finance na Suby moc nesmrskne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se