Přejít na obsah

Pojistka

vraby

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím

Určitě je tady mraky lidí,kteří mají zkušenosti s pojištěním a proto bych chtěl poradit,ale spíše vysvětlit jednu věc.

Je možné uplatnít pojistné i když událost není vedená jako úraz?(sdělil mi lékař) Před několika týdny jsem navštívil obvod.lékaře s bolestívým loktem a otokem. Na dotaz jak se mi to stalo jsem popravdě řekl že ani sám nevím,lékař mi odpověděl,že jsem se mohl někde jen malinko klepnout a takhle to dopadlo.

Prodělal jsem punkci a po několika dnech i lok.operaci lokte. Dnes jsem se ptal lékaře který mě operoval jestli je možné to napsat na pojistku,ten mi odpověděl že ne,není to vedené jako úraz. Co se mi to tedy stalo?

Vypadá to tak,že jsem měl na začátku zalhat a teď by se to řešilo jinak? jako úraz?

Nemám žádnou šanci na plnění nebo jak tomu všemu mám rozumět,díky.

Odesláno

No, pokud máš úrazový, tak jsi to měl samozřejmě jako úraz nahlásit, třeba, že jsi sebou majznul na kole" Jinak to berou jako nemoc a na tu samozřejmě se úrazová pojistka nevztahuje, ale tvoji pojistku neznám a můžeš tam mít nějáké nadstandardy" Může tě alespoň hřát u srdíčka, že jsi byl poctivý, což se ovšem o našich pojišťovnách říci nedá :sad01_anim: Je to slovíčkaření,ale právě na to pojišťovny hrají"

Odesláno

Je to Flexi životní pojištění,v tom je běžné pojistné,doplňková a úrazová složka pojištění + dětská pojištění. Moc se v tom nevyznám,manželka bude muset zavolat známé která nám to dělala,to budu potom asi chytřejší.

Tak mě bude hřát že jsem nelhal,jsem poctivý-blbec. Jednou se mi něco stane a já dopadnu takhle. :wallbash:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...