jfk Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Odesláno 6. března 2007 V sobotu jsme s mými třemi kámoši pořádně zapařili a jelikož jsme u asi šetého piva ustanovili první český Breitling VIP club, tak zároveň pořídili první anuální foto našich kousků, chystám se že napíši firmě Breitling ať v rámci založení našeho sdružení pošlou každýmu jede kousek minimálně z edice for Bentley Pěkná sbírka Breitlingů mne se líbí nejvíce ty vlevo.
Tazatel Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Odesláno 6. března 2007 Každý máme nějakou tu úchylku . Mně se líbí nejvíc ty vlevo a pak ty vpravo. Zatím sem ale nenašel odvahu a dostatečný důvod jít a koupit tak drahé hodinky.
midloch Odesláno 7. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2007 To Jerrys: našel jsem ty Headwindy ještě v nabídce u Klenoty Provazník na: http://www.klenotyprovaznik.cz/breitling.htm Má tam i ty kámošovi Blackbirdy, oboje hodinky se už nedělají tak by mohl něco slevit...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 http://cgi.ebay.de/BREITLING-HEADWIND-AUTO...1QQcmdZViewItem
Kid_A Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 http://cgi.ebay.de/BREITLING-HEADWIND-AUTO...1QQcmdZViewItem paráda:)
Jerrys Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 No tak ty modrý Headwind bych si dal líbit skoro radši než černý, ale stejně už nikde nejsou a přes e-bay jsem ještě panic
elloco Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 To Midloch Tak jsem si zase v nějakém vlákně přečetl, jaký že je Breitling shit a u otevřené láhve Médocu zapřemýšlel, proč má neustále někdo potřebu napadat druhého proto, co se mu líbí. Přijde mi to stejné, jako by mi někdo vyčítal, že se mi líbí vyvinuté blondýny, kdežto on že raději píchá ploché brunety (popřípadě chlupaté mužatky). Proč sakra ten Breitling vyvolává tolik vášní? Jinak se samozřejmě hlásím do VIP clubu!
midloch Odesláno 7. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2007 To Midloch Tak jsem si zase v nějakém vlákně přečetl, jaký že je Breitling shit a u otevřené láhve Médocu zapřemýšlel, proč má neustále někdo potřebu napadat druhého proto, co se mu líbí. Přijde mi to stejné, jako by mi někdo vyčítal, že se mi líbí vyvinuté blondýny, kdežto on že raději píchá ploché brunety (popřípadě chlupaté mužatky). Proč sakra ten Breitling vyvolává tolik vášní? Jinak se samozřejmě hlásím do VIP clubu! To je jednoduchý, u Breitlingu na první pohled víš za co platíš, svým zjevem jsou natolik nepřehlédnutelný, že si je docela často kupují ti co ostentativně chtějí aby je okolí obdivovalo kolik že to mají peněz a to je to co dost lidem vadí. O úspěchu této firmy taky svědčí to že spolu s Rolexem se jedná o nejvíce padělanou značku a tím také bohužel plno různých pinglů, kreténů v teplákovce se zlatým řetězem kolem krku na černým roláku a ve starým vyrachtaným bavku s černými skly a přilepeným nápisem ,,M Power,, kteří tyto padělky (nejlépe jinak překrásnou edici Breitling for Bentley) vystavují na své nemyté ruce jako symbol své ,,zazobanosti,,... Jinak se jedná o kvalitní hodinky (některé kousky i s Tourbillonem) s nezaměnitelnou tváří, často používané profíky v letectví viz. hodně zajímavý lik speciálních edicí pro Izraelské piloty: http://www.breitling.co.il/site/detail/dep...tegory_id=11368
elloco Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Mám s Breitlingama jediný problém - co jsem si koupil Super Avengery, tak už jiné hodinky nemůžu nosit. Prostě jsem si zvykl na tu váhu na zápěstí...
midloch Odesláno 7. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Mám s Breitlingama jediný problém - co jsem si koupil Super Avengery, tak už jiné hodinky nemůžu nosit. Prostě jsem si zvykl na tu váhu na zápěstí... jo SA jsou nádherný!
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Mám s Breitlingama jediný problém - co jsem si koupil Super Avengery, tak už jiné hodinky nemůžu nosit. Prostě jsem si zvykl na tu váhu na zápěstí... Jaká je přesná váha ?
midloch Odesláno 7. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Mám s Breitlingama jediný problém - co jsem si koupil Super Avengery, tak už jiné hodinky nemůžu nosit. Prostě jsem si zvykl na tu váhu na zápěstí... Jaká je přesná váha ? 153.30 gramů... bez tahu...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 ...svým zjevem jsou natolik nepřehlédnutelný, že si je docela často kupují ti co ostentativně chtějí aby je okolí obdivovalo kolik že to mají peněz... A právě proto bych je nikdy nenosil, to radši UN, které skoro nikdo nezná a kvalita je srovnatelná, ne-li lepší. Ale je to samozřejmě věc osobního vkusu, ať si každý nosí co chce a co se mu líbí.
elloco Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Píšou 153 g, ale nevím jestli s tahem či bez.
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 ...svým zjevem jsou natolik nepřehlédnutelný, že si je docela často kupují ti co ostentativně chtějí aby je okolí obdivovalo kolik že to mají peněz... A právě proto bych je nikdy nenosil, to radši UN, které skoro nikdo nezná a kvalita je srovnatelná, ne-li lepší. Ale je to samozřejmě věc osobního vkusu, ať si každý nosí co chce a co se mu líbí. Nemohu než souhlasit Ulysse Nardin je úplně jiná liga, Kamile, kdy do nich půjdeš ? Líbí se Ti třeba tyhle ? To je moje srdeční záležitost ! Jenom nevím, které bych pořídil, máš také vyhlédnutý nějaký model ?
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 ...Kamile, kdy do nich půjdeš? Už šetřím. Současně mě nejvíc oslovují tři modely: Maxi Marine Cronometer Maxi Marine Diver San Marco Gigante
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Píšou 153 g, ale nevím jestli s tahem či bez. Slušné
elloco Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Když jsem si kupoval první dražší hodinky (http://www.gratis-inserate.ch/anzeige/Verschiedenes/5965302/ ), tak jsem se nedíval, kolik stojí, ale jestli se mi líbí - a jako chlapácké hodinky se mi líbily dost dlouho. Kdyby se mi líbilo něco víc než Breitling SA, tak si to koupím, ale nic takového jsem prostě nenašel.
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Moc hezké , ty druhé jsou pořádná mašina, mimochodem, kdy se budu moci těšit na další písmeno v abecedním seznamu výrobců hodinek ? Jak se Ti líbí modré z mého příspěvku ?
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Když jsem si kupoval první dražší hodinky (http://www.gratis-inserate.ch/anzeige/Verschiedenes/5965302/ ), tak jsem se nedíval, kolik stojí, ale jestli se mi líbí - a jako chlapácké hodinky se mi líbily dost dlouho. Kdyby se mi líbilo něco víc než Breitling SA, tak si to koupím, ale nic takového jsem prostě nenašel. Vždyť jsem to říkal: Ale je to samozřejmě věc osobního vkusu, ať si každý nosí co chce a co se mu líbí. Ještě k těm UN. Hodně se mi líbí tyhle Marine Chronometer 1846, jenže se už v téhle verzi nevyrábějí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se