Hotovyrado Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 Jo, přesně tyhle..... Koupil jsme je https://www.misterwatchonline.com/ a koukám, že už je podražili na 120USD (normální cena je ale 250) což je furt levné.... Mrkni třeba i na ceny Jacques lemans, taky jsem je jedny koupil.... Poštovné 49USD, clo za ty Seika, JL 5007F a jedny Casio Wave Ceptor necelých 800. Víceméně za cenu o 2000 nižší než bych koupil zde jen ty Lemansy jsem měl Lemans, Casia a Seika i se clem a dopravou... Objednával tam i kamarád a já tam budu asi kupovat pro ženu... mají pěkný výběr.... Platba přes Mastercard
Frantik Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 Klasika na Seiko a Citizen je na 21jewels.com a doprava je zdarma. Je to provereny shop!
Golfista Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 Nadchly mě Zena, ale za hezký kousek dát 30K je moc. Do deseti nejsou a když jenom bez chronografu, smůla.
PigyCZ Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 (upraveno) Nadchly mě Zena, ale za hezký kousek dát 30K je moc. Do deseti nejsou a když jenom bez chronografu, smůla. tyhle jsou ale s chronographem a pokud bys koukal třeba po Poljotech nebo Vostokach tak by ses vešel kolem 10k poljot Upraveno 25. června 2008 uživatelem PigyCZ
Pepíno :) Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 Zdravím znalci! Rád bych Vás poprosil o radu ohledně hodinek Jacques Lemans 1-1116B. Uvítám i další tip v ceně kolem 5000kč...Předem díky za všechny odpovědi! jedna rada, jestli si pevně rozhodnut koupit si hodinky kolem tří tisíc jako běžný uživatel, ignoruj rady ostatních ať si to tu pročteš. klikni na ten červený křížek v pravo nahoře obrazovky a zapomeň, že si o www.chronomag.cz někdy slyšel jinak se z toho zblázníš Poprvé jsem otevřel tyto stránky ve stejné situaci jako ty a než sem si stihl koupit (objednat hodinky) už sem v tom za trojnásobek plánované ceny Nemluvě o tom, že už teď vím, že nutně potřebuju ještě minimálně jedny hodinky Radím ti dobře utéééééč!!! dokud můžeš....
Golfista Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 Radím ti dobře utéééééč!!! dokud můžeš.... Pozdě...
MiDDDla Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Vsadím svoje trenky, že si golfista stejně nakonec koupí mechaniky!!! Já jsem taky kdysi zavítal z radou jestli casia edifice nebo nějaký lorusy. A ... tenkrát jste mě namotali du mechanických "rusáků". Moje rada tedy zní: run away, run away!!!
Golfista Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Vsadím svoje trenky, že si golfista stejně nakonec koupí mechaniky!!! Já jsem taky kdysi zavítal z radou jestli casia edifice nebo nějaký lorusy. A ... tenkrát jste mě namotali du mechanických "rusáků". Moje rada tedy zní: run away, run away!!! Jo. Zatím mám levnou náhradu a už hledám něco mechanického...
MiDDDla Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 2 Golfista: To bylo jasné od té doby, co jsi tu na nás narazil 2 Kibi: Dobře ty!!!
Golfista Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Máte mě na svědomí. Tak mi pomozte najít něco jednoduchýho, hezkýho, mechanickýho ve stylu jak jsem si koupil...
GlenAffric Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Taky jsem začal na značce Jacques Lemans, quartzové. Tenkrát hlavně proto, že jsem chtěl čistě bílý ciferník. Mám je asi 6 let a jsem velmi spokojen - i s přesností, ale hlavně s tvarem a materiálem. Teď sem chodím často a v hlavě mám guláš - v listopadu pojedu do USA a chtěl bych si udělat radost nějakými mechanickými. No, čas ukáže...asi Steinhart
Well Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Máte mě na svědomí. Tak mi pomozte najít něco jednoduchýho, hezkýho, mechanickýho ve stylu jak jsem si koupil... Co tohle http://chronoshop.cz/katalog.php?pmi=83
Golfista Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Co tohle http://chronoshop.cz/katalog.php?pmi=83 No přesně, na tyhle už koukám nějakou dobu. Ty moje Lemans-y mi přestaly chodit po necelých dvou měsících. Zítra s nima jedu zpátky do prodejny, doufám, že to bude jenom baterie. A ještě jedna nepěkná věc je na nich. Na spodní straně sklíčka jsou čmouhy, jakoby špatně naleštěné sklo.
Golfista Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Tak mi vyměnili baterii, naleštili sklíčko a udělali zkoušku vodotěsnosti. Vše na počkání. Mezitím jsem si popovídal s prodavačkou... Tak si představuji servis. Samozřejmě v záruce a tudíž bez placení.
GlenAffric Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Taky jsem začal na značce Jacques Lemans, quartzové. Tenkrát hlavně proto, že jsem chtěl čistě bílý ciferník. Mám je asi 6 let a jsem velmi spokojen - i s přesností, ale hlavně s tvarem a materiálem. Teď sem chodím často a v hlavě mám guláš - v listopadu pojedu do USA a chtěl bych si udělat radost nějakými mechanickými. No, čas ukáže...asi Steinhart Ještě jsem si dovolil snímeček...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se