Přejít na obsah

GlenAffric

Členové_50
  • Příspěvky

    102
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ano
  • Fanoušek značky
    DPMS

Návštěvy profilu

4 692 zobrazení profilu

GlenAffric's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Bohužel chyba je i v legislativě. Požadavky vyhlášky na řidiče pokud se týče vidění, reakční doby a mentální kondice jsou velmi benevolentní. Vidím to často v ordinaci - poloslepý dědek jentaktak splňuje, tedy řídit může. A taky řídí - sám jsem poznal na vlastní kůži na motorce při přeskoku Octavie napříč.
  2. Scottoiler používám už leta. Je třeba přesně seřídit, olej je dosti řídký a když je ho moc, zasere všechno - i jezdce. Ale o dobře seřízeném prakticky nevíš, řetěz je mazán tak akorát. Je třeba hlídat hladinku v nádobce. Někdy se po zimě zalepí ústí hadiček u řetězu.
  3. Bohužel, už není mezi živými. Prožil krásnej život venkovskýho kocoura, má tady i dost potomků, ale pak se začal toulat a loni na podzim přišel skoro po 3/4 roce domů umřít. Bylo mu asi 10 let. Přeju Vám i Vašim kočkám vše nejlepší v tomto roce.
  4. Strašně nebezpečnej kocour...
  5. 65 km jedna cesta, t.j. 130 km denně 4x týdně. Už 11. rok. Velmi záleží na tom, jak si té práce vážíme - z hlediska zábavnosti a materiálně. Jinak ten čas nepovažuji za ztracený - cestou si srovnám hlavu, promyslím, co je třeba a někdy poslouchám audioknihy. V zimě je to někdy opruz, je třeba mít odpovídající povoz.
  6. Zdravím. Mám prosbu - bylo by možné ten rozcestník (Úvodní stránka - Ostatní diskuse atd...) udělat méně vyblitý, abychom i my se slabším zrakem ta písmenka viděli? Jinak všechno OK, rychlost fajn.
  7. Zdravím, zdědil jsem hodinky s tímto řetězem. Nevíte někdo, z jakého asi období pochází? Děkuji
  8. Tlaky obou komor zatím v normě, s přetěsněním se počítá. Startér je tam 2kW, cívky OK. Chtěla novou baterku - má ji.
  9. Resil jsem stejne zadani a v listopadu jsem poridil Mazdu RX8. Uz jizda z mista koupe (cca 300km) byla prijemny zazitek. Pres zimu jsem delal drobnosti (nove brzdy) a tesim se na jaro.
  10. Zboží nehodinkového charakteru - komunikace a vše ostatní naprosto OK.
  11. V Jokohamě přístavu... jsem manželce pořídil toto. Označení STPX041, titan, safír, solar. Nakupování velmi příjemné, akorát finanční zdroje omezeny.
  12. Naprostá spokojenost. Výborně zabalené, odpovídající přesně popisu.
×
×
  • Vytvořit...